cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Sandheden er ilde hørt

Efter den for nyligt afsagte racisme dom over den danske partileder for Stram Kurs, Rasmus Paludan, må hver enkelt se i øjnene, at man af danske domstole risikerer at blive straffet for at sige sandheden, hvis nogen ellers skulle føle sig forhånet af eller latterliggjort af det sagte – i øvrigt uden hensyn til udsagnets sandhedsværdi.
07. juli 2019 kl. 16:31 Af Bjarke Rosenkilde

På denne baggrund kan det i sin yderste konsekvens få en kættersk og dermed karakter af noget strafbart både at hævde, at jorden er rund, og at den ikke er unviersets centrum, hvis nogen ellers skulle tro det modsatte.

Menneskekærlige eliter sætter sarte og følsomme menneskers følelser over kendsgerningerne.

Et forhold, der dog ikke gælder almindelige dødelige, og som derfor også spiller en rolle i forhold til de af tavshed omgærdede kendsgerninger nemlig, at solens indtil videre tre kendte cykler og rumpartikler fra klodens omgivende miljø spiller, og åbenbart altid har spillet en væsentlig rolle i forhold til jordens klimaforandringer med uvejr og istider til følge; selvom danske klimaforskere har offentliggjort bevismateriale i form af 30 meter lange isstænger fra den grønlandske indlandsis, så siddes disse kendsgerninger overhørigt af eliten, og dermed af medierne, som elieternes enorme formuer har tilladt dem både at købe, og at kontrollere.

Elite miljøforkæmperes opfattelse af ”miljø forkærlighed” lader til at gå ud på at gøre sig selv både mere magtfulde og selvtilfredse, imens de på deres vej for at redde planeten, hånd i hånd med ligeså magtfuldkomne europæiske domstole, eliter og medier trasker hen over og forbi dynger af affald og andre kendsgerninger.

Noget, der i høj grad minder om USSR tiden, hvor 80 millioner menmnesker, ifølge den russiske forfatter Solsjenitsyn, måtte lade livet, fordi disse i varierende og tilfældig grad, bevidst eller ej tillod sig at være uenig med regimet.

Regimer, hvis eliter i lighed med de nuværende eliter hensynsløst berigede sig selv, og hvis brændstof var en ide, som sætter gang i forestillingerne, og som samtidig fortæller masserne, at de både kan få det hele, samt at man helt kan undgå menneskelig lidelse.

Ideen kaldes socialisme.

Bjarke Rosenkilde
Ellehammersvej 13 B
4840 Nørre Alslev
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47