cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Socialdemokraterne, de andre, medierne og demokratiet.

Der er ikke meget demokrati tilbage, hverken i de røde eller i de såkaldt borgerlige eller for den sags skyld i danske medier.
03. juni 2020 kl. 11:14 Af Bjarke Rosenkilde

Hvorfor tier de ellers på stribe i valgbarheds nævnets sag imod Stram Kurs, som, på en tynd baggrund nægtes at indsamle vælgererklæringer?

Nævnet har tydeligvis ingen sag, udover lidt vrøvlesnak på femte klasse dansk folkeskole niveau; men de anser det åbenbart deres pligt at efterkomme ordrer fra statsministeren, som med stor sandsynlighed efterkommer ordrer fra EU; for hvem et parti med Stram Kurs' dagsorden åbenbart vil være en torn i øjet.

Tænk, at indenrigsminister Astrid Kragh uden videre råber snyd! inden hendes ministerium har undersøgt sagen til bunds, eller har været i nærheden af at invitere partileder Rasmus Paludan på en kop kaffe, for i en fart at få sagen også fra hans side, og dermed undgå en ubehagelig sag, hvis skammelige aftryk det vil være umuligt at vaske af sig siden.

Dette eksempel på hån overfor både vælgerne og demokratiet og dets grundlæggende tanke, også at lade modstandere komme til orde, ligger på linie med samme demokratiske respekt, som den socialdemokratisk ledede regering udviste inden tyskernes besættelse af Danmark om morgenen den 9. april 1940, her havde man både høfligt og elskværdigt sørget for, at vejen var banet både til lands, til vands og i luften, så Danmark lå åbent hen som en ubeskyttet forårsnymfe.

Venlig hilsen

Bjarke Rosenkilde

Ellehammersvej 13 B

4840

Nørre Alslev

Folketingskandidat for Stram Kurs
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God og sikker sommerferie! 12. juli 2020 kl. 22.42

AF: KENNETH WINTHER

Katastrofe kurs 12. juli 2020 kl. 22.03

AF: TOM AHLQVIST

Det Falsterske Diges holdbarhed 12. juli 2020 kl. 20.57

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02