cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Socialdemokratisk bod og bedring

Socialdemokraterne har sikkert lagt øren til dyre råd, og lover i dag på facebook skattemæssig bod og bedring.
28. september 2019 kl. 15:44 Af Bjarke Rosenkilde

Den socialdemokratiske guitarviftende Hr Skatteminster Benny Engelbrecht gik efter alt at dømme i egen optik i sin tid overbevisende til værks.

Med mindre manden med iver og indsigt greb fat om ondets rod samtidig med, at han højt råbte vagt i gevær, og derved sikrede ansættelse af et passende antal medarbejdere, som betød, at SKAT atter var i stand til at opfylde sine forpligtelser overfor sine arbejdsgiver, nemlig borgerne, kan det på den baggrund være vanskeligt ikke at undre sig over, at Socialdemokratiske hensigtserklæringer tilsyneladende altid ender med at blive noget andet end det, der synes at være hensigten.

Heldigvis, har man gode råd ved hånden.

Mon, uklarheden hænger sammen med, at 85% af den danske lovgivning stammer fra EUs kommissærer; som borgerne vel at mærke ikke kan vælte.

Hvilket, samtidig giver en god forklaring på, hvorfor og hvordan det igennem årtier er lykkedes danske politikere at bryde den sociale kontrakt med borgerne; idet man bilder disse ind, at det man højtideligt betegner velfærdsstaten er en realitet.

Selvom, det er en kendsgerning, at der er skåret ned i en uendelighed, helt i overensstemmelse med EU lovgivningen og direktiver, samt at disse legaliserede besparelser bliver vendt imod borgerne som et sværd, med udtrykkelig besked om, at det de troede, de havde betalt skat til igennem et arbejdsliv, så de var sikret den fornødne hjælp og assistance som ældre, kan de godt droppe alle forestillinger om; for den slags eksisterer kun i deres fantasi, og når politikerne skal vælges.

Naturligvis er den enkelte borgers skat ikke sat ned af den grund.

Men den klarer socialdemokraterne nok en gang.

Venlig hilsen

Bjarke Rosenkilde

Ellehammersvej 13 B

4840

Nørre Alslev
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09