cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Solceller omkring Grænge landsby

Det komme ikke til at ske!!
15. august 2019 kl. 18:53 Af Lars Rasmussen

Hvorfor er det Lolland Falster, der skal forsyne en trediedel af Region Sjælland???

Det må de sgu selv byde noget mere ind med!!

Der er ingen som helst balance i, at pakke en hel landsby ind i solceller, fordi en borgmester har regnet ud, at det lige giver et par procent mere i afkast, end at dyrke jorden.

""Det går så godt i Grænge"", sagde John Brædder, da han klippede snoren til beboerhuset, byparken mm. for under 1 uge siden!!......Go' daw do!!

I både Polen og Tyskland kan man sagtens finde ud af, at placere dem langs motorvejene mm. Herhjemme er placeringen ved Ø. Toreby fjernvarmeværk, da et skole eksempel på, at det sagtens kan lade sig gøre, at finde bedre placeringer.

De smarte sælgere fra Better Energy, har da også proklameret en lille del af overskudet, til de hårdt prøvede beboere i Grænge, som også har kæmpet sig igennem ""Kabelskrot-sagen"", fraflytning mm..... I deres salgsiver, har de end ikke formået, at formidle noget konkret.

Det her er simpelthen mangel på virkelighedsfornemmelse fra både lodslejer og bygherre!

Så vil nogen nok sige, at vi alle vil have grøn energi, men bare ikke i vores baghave......Det kan jeg godt følge et stykke af vejen, men her taler vi altså om, at pakke en hel landsby ind i solceller!

Der er jo ikke nok aftagere på Lolland Falster, til at aftage strømmen...Det er der INGEN tvivl om. Så det klinger altså noget hult, når formanden for Teknik-, Miljø-, og Ejendomsudvalget Peter Bring-Larsen siger, at man i Guldborgsund Kommune så gerne vil være en bæredygtigt kommune....Vågn nu lidt op!!... Der er INTET bæredygtigt i det, når der ikke er forbrugere nok hernede, så man er nødsaget til, at sende energien nordpå.....Vi laver sukker til resten af landet. Det giver god mening!!!

Jeg citere lige næstformanden for Dansk Landbrug Sydhavsøerne Ole Lauridsen, efter

Finanstilsynet har opjusteret prisen på landbrugsjord på Lolland-Falster med 50.000 kroner. Den er nu fastsat til 225.000 kr. pr. hektar - de suverænt højeste priser i hele landet:

"""""Det viser bare vi, at vi har Danmarks bedste landbrugsjord og sunde bedrifter. Stigende priser gør det samtidig nemmere at gå i banken og få ydet et lån. Alt i alt rigtig godt nyt, fordi det også vil gavne beskæftigelsen i en del af Danmark, hvor der virkelig er behov for nyinvesteringer, siger Ole Lauridsen til DR Sjælland"""

Så hvor skal vi hen John Brædder??????

Lars Rasmussen
Grænge Skovvej 114
4891 Toreby L
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tak til borgerne 16. februar 2020 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

Beåndet eller åndløs 16. februar 2020 kl. 19.58

AF: TOM AHLQVIST

Nok er Nok. 13. februar 2020 kl. 23.06

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget når ikke målet 09. februar 2020 kl. 21.34

AF: BERIT BECH

Foreningshus eller skoleskyderi 05. februar 2020 kl. 15.06