cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Sorteper

Mulighederne for at finde et nyd sted på Danmarkskortet til udrejsecentret forsvinder som dug for solen.
30. maj 2021 kl. 21:04 Af John Wennerwald

Udrejsecentret med 257 mennesker ligger i dag på Kærshovedgård ved Ikast i Jylland. Det er enten afviste asylansøgere eller mennesker som er dømt til udvisning. Nogle er kriminelle og andre er ikke.

Kommunalvalget er lige om hjørnet og ingen kommunalpolitiker eller borgmester vil sige ja tak til et center med flere hundrede afviste asylansøgere eller udvisningsdømte. Som vi så det med naboerne til den øde ø Lindholm og Langeland, vil borgerne protestere og lave larm.

Efter kommunalvalget kan der være en lille mulighed for at få placeret centret et nyt sted, men det afhænger af løsningen.

Måske er den bedste løsning at splitte det nuværende center op i flere små enheder, så der er mere overblik og kontrol med beboerne. Det vil også give naboerne en følelse af, at der ikke er flere hundrede mennesker som ”kommer til byen”.

København kunne også komme i spil, da det nok ikke opdages, at der kommer nye beboere til i samme grad, som i små lokalsamfund med et par hundrede indbyggere.

Annonce

På den anden side er der et flertal i folketinget, som ønsker at forholdene skal være så forfærdelige, at beboerne selv smutter ud af landet.

Den er ikke nem..

John Wennerwald

Regions- og byrådsmedlem for Socialdemokratiet

Mosevænget 28

Annonce

2680 Solrød Strand
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56
ANNONCE