cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Stødby strand

Hej Leif utermøl.
20. november 2020 kl. 15:28 Af Bent Karl Landin Nielsen

Jeg ser i avisen kommunen vil oprette shelton pladser på den gamle lejerskole ved stødby strand. Det er en god tanke med overnatning som fin service for alle de cyklister som kører på diget, fra Tårs og Rødby færge, der kommer mange familier om sommeren. Men jeg tror de gerne vil være mere i rigtig natur og ikke i et sommerhus område hvor de ikke er særlig velkommen.

Da jeg var dreng var der to spejderlejer i Vindeholme skoven, den ene tæt på stranden. Jeg var forbi for et par år siden da var det kun en ruin tilbage, kunne man ikke bruge den plads til det, det er rigtig natur.

Der kan nok laves en aftale med ejeren af den gamle spejderhytte.

Som naboer til lejeren skal vi som bor her gå med frygt for ilden fra bådpladsen breder sig, husene ligger meget tæt på Maglehøj Strandvej. Går der først ild i et hus brænder det hele ned.

Den gamle grund kan sælges som sommerhus grund og indgå i området på normal vis som sommerhus, sammen med de ca 200 andre sommerhuse.

Annonce

I kan måske også bruge grunden og lave et halvtag med bord og bænke som kan bruges af kommunen ældre til frokost eller kaffe når i kører tur med dem fra plejehjem og bo tilbud. Det ville ikke koste dem en krone at komme der og nyde deres medbragte mad og kaffe ved stranden og nyde solnedgangen.

Mange af dem kan nok huske lejere og stranden fra de var børn.

Håber vi som bor her får lidt oplysninger om planer for det område vi bor I fra kommunen før der bliver sat gang i planerne for området.

Mvh.

Bent Nielsen

Annonce

Maglehøj Strandvej 62. Fire huse fra lejeren

4983 Dannemare
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56
ANNONCE