cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Svindel og humbug

Førhen var det som sædvanelig nok ikke småting men hundredevis og atter hundredevis af oplevelser med intolerance, nedladenhed og småracisme som Britta Nielsen og hendes afdøde Pakistanske mand med deres to børn har gennemgået fordi integrationen er død på operationsbordet.
11. november 2018 kl. 00:46 Af Per Johannes Eskildsen

Forleden kom Britta Nielsen så til Danmark og skal forklare sig men måske har hun allerede givet en slags forklaring men sine historier om sin rigdom, hvor den ene historie er at det er erstatning efter hendes mand er død på et operationsbord.

Den anden historie er at pengene kommer fra hendes afdøde mand der var læge som havde opfundet medicinsk udstyr og sådan har pengene fra socialstyrelsen måske også været et plaster på såret af retfærdig harme.

Den tredie histore er at pengene er arvet efter den rige Pakistanske familie men faderen var bryggeriarbejder på Carlsberg til gengæld var familienavnet Hayat som betyder liv eller i live og så fik Danmark en fuckfinger.

Med heste der skulle rides i international klasse og ejendomme i et Sydafrika "uden" apartheit i mere end femten år som en anden Mandela i egen selvforståelse til fælden klappede som justistminsteren siger, selvom det nok mere er spejlet der er kommet hjem.

Per Johannes Eskildsen
Sognefogedvænget 36, 1
4970 Rødby
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Nej til eksperimenter 26. maj 2019 kl. 22.46

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. bjørnebrønden 24. maj 2019 kl. 08.57

AF: LEIF A. JENSEN

Byrådet lader… 23. maj 2019 kl. 19.03

AF: LINDA SOMMER

Lokallisten Lolland siger… 20. maj 2019 kl. 20.22

AF: JENS RANE HOLCK

Nej til havbrug, ja til… 20. maj 2019 kl. 00.05