cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Tænk hvis præsident Trump ville have købt Falster i stedet for Grønland

NYHEDSBREV FRA
09. december 2019 kl. 15:37 Af Kenneth Winther

OMRÅDEFÆLLESTILLIDSREPRÆSENTANT HENNING MØRCK

FÆNGSELSFORBUNDET

Tænk hvis præsident Trump ville have købt Falster i stedet for Grønland.

Efter kinesisk interesse og Trump der ville købe Grønland, har danske politikkere virkelig steppet op i forhold til at løse problemerne i den nordlige del af rigsfællesskabet.

Senest har man bevilliget et million beløb til ansættelse af flere fængselsbetjente til Grønlands nye fængsel.

På Falster ligger et stort fængsel , hvor der ikke er ansat en eneste betjent og værkmester siden 1-10-2018 ! med det resultat, at der mangler personale. Betjentene arbejder konstant over på grund af den alvorlige personalemangel og Kriminalforsorgen lukker nu fængslet på nat, døgnet rundt.

Der har ikke manglet advarsler om, at der ikke er personale nok ansat, til at drive fængslet – men arbejdsgiver har ikke ville lytte til advarslerne og det betyder, at fængslet er et isolations fængsel bemandet med ganske få betjente.

Personalet bliver tæppebombet med tigge mails om at tage ekstra vagter og når medarbejderen ikke føler han / hun kan hjælpe mere, så bliver man beordret på ekstra overarbejde.

Det kan ikke fortsætte og uanset præsident Trumps manglende interesse for at købe Falster og Storstrøm fængsel , så er det på tide at minister og Folketing husker på det store fængsel uden betjente nok og alt for mange fanger.

Kriminalforsorgen vil gerne betale betjente for at køre fra Nordjylland til Falster og tage vagter, men vil ikke betale medarbejderne et fastholdelsestillæg for at lokke nye medarbejder til Falster.

I mere end to år, er der intet seriøst sket , for at ansætte nye betjente og værkmestre til Storstrøm og følelsen af at være glemt og ignoreret, er udbredt.

Med venlig hilsen

Henning Mørck

Områdefællestillidsrepræsentant
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Eliten, magthaverne, censur… 27. januar 2020 kl. 13.15

AF: DAN TOXVÆRD RASMUSSEN

DEBATTEN OM FOR OG IMOD… 27. januar 2020 kl. 09.40

AF: JOHN WENNERWALD

Husk SFO-erne 26. januar 2020 kl. 20.53

AF: BJARKE ROSENKILDE

Dansk Folkeparti synker stadig. 22. januar 2020 kl. 05.18

AF: FREDDI HANSEN

Varmeforsyning i spredt bebyggelse 20. januar 2020 kl. 15.29