cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Tillykke til Biden

Tillykke til Biden, USA og verden.
08. november 2020 kl. 22:26 Af John Wennerwald

Det er forventningens glæde, vi står med i disse dage. Forventningen om en præsident der tager ansvaret og respekten for embedet alvorligt. Forventningen om en præsident, der ikke er ekstremt populistisk og som overvejer sine handlinger. Forventningen om en samlende præsident - både indenlands og udenlands. Forventningen om en præsident, der taler sandt og som ikke er moralsk anløben. Forventningen om, at verden kan stole på den amerikanske administration.

Vi har brug for en supermagt som uden tøven bakker op om internationale organisationer som Nato, FN og WHO og som tager samarbejde alvorligt.

Vi får ikke den gamle supermagt til at blive verdens politibetjent igen. Den tid er ovre. I øvrigt var den gamle politibetjent ikke altid den velovervejede eftertænksomme type. Han var en usædvanlig præsident og med ham som forgænger har Biden utroligt let ved at imponere verden. Han skal sådan set bare opføre sig ordentligt og traditionelt i forhold til embedet.

Biden bliver forhåbentlig en præsident som samler det amerikanske folk. Tiden med hovedrystende meldinger, usandheder og splittelse er ovre.

John Wennerwald

Regions- og byrådsmedlem for Socialdemokratiet

Mosevænget 28

2680 Solrød Strand
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03