cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Tør de sige sandheden?

Mange steder i Danmark er der Kultur for, at man ikke tør sige sandheden når man er offentligt ansat, fordi man er bange for at blive fyret.
22. april 2021 kl. 08:33 Af Paw Hallandson

Og det føles, som om det samme mønster gør sig gældende i Guldborgsund Kommune. Dem der føjer sig bliver belønnet, og dem der ikke er enige eller vil overholde lovgivníngen kommer i unåde.

Tag nu sagen med byplanarkitekt Göran Christiansen, han sagde sin mening og advarede kommunen om Skanlux-sagen (de store poolhuse) på Marielyst. Han blev gjort illoyal og nåede dog at sige op før han blev fyret.

Modsat sagen med Mads Larsen, som var centerchef for Familie og Forebyggelse i Guldborgsund kommune, som blev belønnet med et års løn plus diverse på et grundlag af en ulovlig instruks, hvor de forskellige sagsbehandlere skulle spare 100.000 kr. på hver en sagsstamme. Kunne det tænkes, at Mads Larsen blev pålagt at spare de 100.000 kr. per sagsstamme, oppefra? Det er jo nok ikke nogle tal han selv har fundet frem af skuffen. Bruges denne slags belønning ikke normalt til sager hvor man ønsker at ”feje noget ind under gulvtæppet”?

Ligeledes blev tidligere direktør for Børn, Familie og Arbejdsmarked Jesper Daugaard i november 2018 fritaget for tjeneste, hvor der blev indgået en fratrædelsesaftale. (dog uden man kender årsagen til fritagelsen)

Synes at man kan se et mønster der begynder at tegne sig i Guldborgsund kommune.

Annonce

Som de øverste ansvarlige i Guldborgsund Kommune må John Brædder, som borgmester, samt Søren Bonde, som kommunaldirektør tage ansvar og deraf konsekvenserne, hvis flere sager dukker op, hvor folk gør deres arbejde, men bliver tvunget ud af deres job.

Hvem er det der skaber denne kultur i kommunen, både på adminstration og politisk side?

Det nytter jo ikke noget at fyre folk hvis de er uenige, men derimod høre på kritik og råd fra de folk som faktisk arbejder med alle de opgaver, som kommunen har til dagligt. Det er dem der er specialister på de forskellige områder, der skal høres og respekteres.

Jeg tænker desværre, at det nok ikke er den sidste sag vi kommer til at høre om fra Guldborgsund kommune.

Hvem bliver mon den eller de næste som bliver fyret fordi de siger deres menig?

Annonce

Husk, at magt og penge ikke er alt, men det er borgerne i Guldborgsund kommune.

Mvh

Paw Hallandson

Borgmesterkandidat for Nye Borgerlige i Guldborgsund

Bruntoftevej 18

Annonce

4800 Nykøbing F

Mobil: 21287859
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Er Det Konservative… 13. maj 2021 kl. 16.24

AF: JOHN WENNERWALD

Paradigmeskifte version 2.0 09. maj 2021 kl. 22.09

AF: PAW HALLANDSON

Det skriger til himlen! 09. maj 2021 kl. 20.40

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18
ANNONCE