cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Toldboden i Nakskov

Toldboden i Nakskov
01. februar 2021 kl. 18:17 Af Henning Bech Johansen

I den sidste tid har der i Nakskov været en del diskussion omkring Toldboden. Nakskov Bygningsbevaringsforening er selvfølgelig interesseret i fremtiden for denne markante bygning.

Foreningens hovedinteresse er at bevare Toldboden og Havnebygningen som en del af Nakskovs historiske og umistelige miljø. Hvad bygningerne bruges til er i og for sig ligegyldigt, blot der ikke ændres for meget ved de to bygningers ydre. Når kommunen nu ikke selv har råd til at vedligeholde bygningen, bør man ved et evt. salg stille krav om dette. Med hensyn til det indre af Havnebygningen bør man ligeledes kræve, at det monumentale trapperum, som er en del af oplevelsen ved denne bygning, ikke ændres. Dette burde også være muligt, uanset hvad bygningen bruges til.

F/Bestyrelsen. Nakskov Bygningsbevaringsforening

Henning Bech Johansen
Varkausvej 3
4900 Nakskov
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Vinterferie med familien 22. februar 2021 kl. 09.44

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Billetten til vores verden 21. februar 2021 kl. 12.54

AF: PER HØYEM

Granfeltsgård 18. februar 2021 kl. 14.31

AF: PAW HALLANDSON

Skanlux sommehusene på Marielyst 15. februar 2021 kl. 20.24

AF: JOHN WENNERWALD

Din region er foran 14. februar 2021 kl. 20.59
ANNONCE