cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Traditioner ændres i år

Julen er på vej med hastige skridt. Første advent har netop passeret og traditionerne står i kø. Familier samles og hygger. I år bliver hyggen så lidt anderledes end vanligt. Corona har ændret vores muligheder for afholdelse af vores traditioner.
29. november 2020 kl. 22:13 Af John Wennerwald

Hjemme hos os er der en tradition for, at vi tager i kirke juleaftensdag inden julemiddagen. Der skal man som bekendt komme i god tid, hvis man skal have en chance for at komme ind i kirken. Den tradition bliver måske ændret i år på trods af, at vi har nogle præster, som gør hvad de kan for at tænke ”ud af boksen”.

Sprit, afstand og kvadratmeterkrav gør det ikke let at afholde en gudstjeneste og slet ikke en julegudstjeneste med en stuvende fuld kirke.

Heldigvis gør præsterne landet over hvad de kan og tænker kreativt, så der kan afholdes julegudstjenester på trods af alle forholdsreglerne.

Julen er traditionernes tid. Vi er vanedyr, og også her bliver vi nødt til at tænke os om.

Det kan være, vi ser lyset i forandringerne.

John Wennerwald

Regions- og byrådsmedlem for Socialdemokratiet

Mosevænget 28

2680 Solrød Strand
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39