cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Uanstændig magtfuldkommenhed.

I går så vi Søren Pind ryste på hovedet, i DR udsendelsen ”Frisk og Pind”, da han blev oplyst af Folketidende om, at borgmesteren såmænd var blevet advaret om, at party-husene i Marielyst Ferieby blev opført ulovligt. Byplanlæggeren havde på forhånd fortalt John Brædder, at de var ulovlige.
22. oktober 2021 kl. 08:09 Af Bob Nielsen

Folketidende kunne yderligere fortælle, at Venstre havde slingret frem og tilbage mange gange, men endte med, sammen med lokallisten at trumfe husene igennem, med det snævrest mulige flertal.

Citat fra udsendelsen i går:

”Siden skulle sommerhusenes skæbne afgøres i byrådet i Guldborgsund, hvor det lykkedes borgmester for Guldborgsundlisten, John Brædder, at overbevise Venstre om at stemme for. Dermed var der nøjagtig én stemmes flertal for at ændre lokalplanen, så sommerhusene blev gjort lovlige.”

Ditte Rust fra Venstre, har i denne avis flere gange prøvet at udlægge, at fejlen med husene såmænd bare var en administrativ fejl, altså at det er medarbejderne i forvaltningen, der bærer ansvaret. I går fik vi beviset. Husene blev vedtaget med åbne øjne. Der var blevet advaret fra byplanlæggeren.

Uanstændig magtfuldkommenhed over for de 143 familier i Marielyst Ferieby, der nu har 10 udlejnings-fabrikker i forhaven.

Annonce

At husene bør rives ned, kan der ikke være tvivl om. Det ville være det eneste anstændige, vi som kommune kan gøre, hvis fremtidige samarbejdspartnere, virksomheder eller kommende bosættere skal kunne stole på os igen.

På grundene skal der opføres små klyngehuse, der passer ind i området - og som der er skrevet ind i lokalplanen. De store Partyhuse skal ud på Blommestien.

Uanstændig, ulovlig magtfuldkommenhed. Får det mon nogen betydning? Vi kender svaret d. 16/11 Vi har fortjent et andet flertal i byrådet end Lokallisten og Venstre, men det er dig kære læser der bestemmer. Jeg håber du vil sætte dit kryds ved Dansk Folkeparti – og gerne personligt ved mig.

Bob Richard Nielsen

Dansk Folkeparti Guldborgsund

Annonce

Kandidat KV21

Peter Freuchensvej 11

4800 Nykøbing F.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06
ANNONCE