cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Varme i en kold tid

Med vinter og minusgrader uden for, da har vi det lidt lige som vores nabo Kasper Rough, vi er glade for, at vi har varme i radiatoren og varmt vand i hanen. Vi er tilknyttet et varmeværk, og vi har altid været tilfreds med driften herfra.
17. januar 2021 kl. 20:42 Af Linda Sommer

Hele problematikken omkring varmeværkerne på Lolland, virker noget rodet. Den er fyldt med personer, der har dobbeltroller og de forvalter deres ansvar ud fra en politisk interesse. Når man sætter et hold, der skal styre en virksomhed, da er det vigtigt med et godt team, som evner at optimere drift og være rettidig ift. udfordringer i fremtiden. Økonomi skal indrettes efter de indtægter og tilskud, som kommer ind, og vi kan undre os over, at tingene kan køre så meget af sporet, når man har mulighed for at følge styringen fra både politisk hold og som bestyrelsesmedlem.

Ved man f.eks., at et tilskud stopper om 5 år, da bør der rettidigt laves løsninger for at økonomien bliver landet i tide. Når noget giver underskud, da skal der sættes ind i tide. Har man underskrevet en kontrakt med en deadline, da har man et håndgribeligt dokument at forholde sig til.

Det er bestyrelsesmedlemmerne og politikerne, der har ansvaret for at skulle finde løsninger i tide. Nu har man overladt det til advokater at lande løsninger. Os bekendt kun med endnu større udgifter til følge for begge kommunerne og skatteborgerne. Det virker som om, at det bedste forsvar er et angreb. En politianmeldelse og dermed endnu mere juristeri aktiveres, mens de stridende parter kommunikerer i pressen. Har man begået fejl, så erkend dem. Det virker ”tude tosset”, at kommunen anmelder et varmeværk for produktion af varme til dets kunder, i en tid, hvor det er piv koldt uden for. Varme er en nødvendighed. Er det nødværge? Er det smart at kommuner / politikere driver varmeværker, når de ikke magter opgaven. Er det fordi, at man er interesseret i, at Dong skal købe værket tilbage?

”Hvem skal nu betale? Hvem har råd til mere?” (Sang af Holger Fællessanger)

Indlægget er et udtryk for vores eget synspunkt.

Annonce

Linda Sommer & Karsten Vie

Medlem af konservative Lolland

Østervang 28, 4930 Maribo
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: CHRISTIAN NYBORG MORTENSEN

Lokale borgere frarøves… 06. marts 2021 kl. 19.12

AF: LINDA SOMMER

Historisk bymidte i Maribo… 04. marts 2021 kl. 21.37

AF: SØREN LEVIN BØCKHAUS THORMANN

Roses skal, dem der roses bør 04. marts 2021 kl. 11.30

AF: PERNILLE KRUSE PEDERSEN

Haveæstetik er vejen frem 03. marts 2021 kl. 19.31

AF: MARTIN WOUTERS

præsentation fra formanden… 03. marts 2021 kl. 09.45
ANNONCE