cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Velfærdsgaver

Regeringen fortsætter med at leverer ægte velfærd til danskere i dagligdagen.
20. december 2020 kl. 23:06 Af John Wennerwald

Julen er over os og det er tid til at nyde familien og traditionerne på en ny måde. Corona påvirker traditionerne i allerhøjeste grad. Alligevel sænker julefreden sig over land og by - og politik glemmes for en stund. Alligevel kan man dog ikke helt glemme de politiske udspil, som allerede nu er besluttet. I finansloven for 2021 bruges der rigtig mange penge på at holde hånden under danskernes jobs og hverdag.

Finansloven lægger også op til flere penge til kommunerne for at skabe en bedre ældrepleje og derudover hurtigere indfasning af minimumsnormeringer i daginstitutionerne.

Herudover er der blandt andet et højere håndværkerfradrag på vej, oprensning af generationsforureninger og gratis psykologhjælp til unge under 25 år.

Regeringen har sat en sikker, tryg retning for Danmark her i den normalt søde juletid.

God velfærd koster som bekendt penge og julen varer længe, derfor var der ikke plads til skattelettelser blandt gaverne under juletræet i år.

Rigtig glædelig jul.

John Wennerwald

Regions- og byrådsmedlem for Socialdemokratiet

Mosevænget 28

2680 Solrød Strand
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: RANDI HANSEN

afhentning af affald 23. januar 2021 kl. 22.58

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44