cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Velkomstporten til Danmark

For år tilbage drog jeg sammen med andre kommunalpolitikere til Bruxelles for, at vi kunne kloge os på, hvordan vi kunne gøre os attraktive som landsdel, når vi skulle være porten til Europa. Vi skulle gøre arbejdsstyrken parat, og vi skulle sørge for at gøre dem, der kom op ad tunellen så begejstrede og nysgerrige, at de fik lyst til at dreje af og opleve Lolland.
13. oktober 2020 kl. 20:14 Af Linda Sommer

Marie Louise Friderichsen har kæmpet for, at der skulle komme flagstænger og en professionel til at tage sig af opgaven. Tommel ned til en professionel, hvilket i dag har efterladt Rødby til lutter frivillige, der løber panden mod en mur, når de byder kommunen op til sparring.

Jeg forstår ikke A og V’s agenda. Jeg tænker her også ift, at kræfter i Rødby selv skaffede midler til svømmehallen, da undertegnede, som en af de få i byrådet talte for at støtte op om svømmehallen, fordi den betyder meget for Rødby og omegn. Er Rødby skrevet ud af kommunens lokalplan og overdraget til bygherrer? Det kan næsten virke sådan.

Ildsjæle skal der værnes om. I dette tilfælde dem fra Købstadshotellet. Disse kræfter er uvurderlige i kampen for Rødby’s genrejsning og vores ansigt til omverdenen.

Jeg er overbevist om, at projektstøtte vil finansiere sig selv på den lange bane, og give den gejst, som frivillige fortjener, når de tager en opgave af denne karakter på sig. Konservative ville til enhver tid afsøge muligheder for kvalificeret projektstøtte, og finde netværker, der kan understøtte Rødby i at blomstre. Tak til ildsjælene.

Linda Sommer

Annonce

Konservative

Østervang 28

4930 Maribo
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tilbage i trædemøllen 01. august 2021 kl. 23.41

AF: JOHN WENNERWALD

10 år siden 26. juli 2021 kl. 08.40

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16
ANNONCE