cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Vindmøller og Power-to-x anlæg

Ja så fik Leo Christensen også mundkurv på,eller også er det fordi at han ikke kan svare os på vores ellers lette spørgsmål.
14. januar 2022 kl. 00:23 Af Per Høyem

Det er sørgeligt at hele tre byrådsmedlemmer ikke kan svare på spørgsmålet, det er ellers lige de tre der burde være inde i stoffet men vi har andre muligheder-

Nu starter vi med at skrive til European Energy for at spørge dem om de måske kan sige noget om hvorfor vindmøllerne ikke kan opføres ude på havet syd for Lolland, dette ved de nok mere om ind byrådet og hvis ikke så er der ordførerne inde på Christiansborg som de ved det måske, vi giver ikke op om vi så skal både skrive mails og almindelig brev eller måske ringe til European Energy så forventer vi svar på vores spørgsmål.

Ja til Peter der kom over til vores bord da vi var ude og spise i Maribo ja Du har sgu ret de har rygrad som en regnorm.

Per Høyem

Rødbyvej 49

Annonce

4920 Søllested
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39
ANNONCE