cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Ytringsfrihed eller diktatur.

Kampen om ytringsfriheden og den forløbige sejr, bør antagelig tilskrives den afgåede trio fra Dansk Folkeparti, nemlig Mogens Camre, Søren Krarup og Jesper Langballe og derfor sådan set slet ikke DF, der med Pia K i spidsen på et årsmøde allerede i 2006 med fynd og klem bekendte sig til socialdemokratismen med ordene: Vi er de rigtige socialdemokrater!
18. november 2019 kl. 19:20 Af Bjarke Rosenkilde

De, socialdemokraterne, og de øvrige ekstreme globalister er ligeglade med ytringsfriheden, hvilket Mette Frederiksen har demonstreret for nyligt.

Andre ledende skikkelser i DF har med demonstrativ ryggesløshed higet efter betegnelsen "ansvarlige", og har ensidigt trukket partiet i den retning, hvor tonen udadtil er vennesæl og i overensstemmelse med kollegaers og mediers opfattelse af takt og tone.

Det værste herved er sådan set, at DF oprindelig havde en mulighed for internt at informere om, hvad der foregår, og hvorfor man gør som man gør, således at man både sikrede sig kontakten til omverden og vælgerne vedligeholdt uden nødvendigvis at skulle være afhængig af medierne.

Muligheden for at tale til og med vælgerne i øjenhøjde den valgte man at se bort fra.

På trappen til Højesteret, da Lars Hedegaard var tiltalt der, og hans dygtige advokat Karoly Nehmet, heldigvis viste sig at klare frisag, svarede jeg Søren Krarup, efter at have spurgt, hvad han mente, han/ de havde opnået: 10 dejlige år, imens jeg fastholdt hans blik og gentog, 10 dejlige år, uden han protesterede.

Det er spørgsmålet om man ligefrem kan bevise, at ytringsfriheden uden de tre ledende skikkelser allerede nu havde været aflyst, knægtet.

Uanset, det ikke er usandsynligt; for dem DF mænger sig med lider af den radikale syge, hvor foragt for Danmark, samtidig med, at de er forblændet af det forkromede udland står øverst på hitlisten.

Det korte af det lange i sagen er vel: Hvilke tanker gør DF's ledelse sig aktuelt i forbindelse med vor Grundlovssikrede ytringsfrihed, og hvilke skridt agter man at tage?

I øvrigt bør Lars Hedegaard hyldes, som den der både forudså og tog initiativ til at forsøge at sætte en stopper for den glidebane ytringsfriheden allerede var på dengang.

Flemming Rose, skønt meget stille i de senere år, bør vel heller ikke glemmes.

Venlig hilsen

Bjarke Rosenkilde

Folketingskandidat for Stram Kurs

Ellerhammersvej 13 B

4840
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27