cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Ytringsfriheden

Er det øernes eneste dagblads opgave at udøve censur?
25. oktober 2020 kl. 22:29 Af Leif A. Jensen

Det har længe været min opfattelse, at Folketidende og administrationen samt byråd stak hovederne sammen. Ole K. Larsen taler om brødnid!

Jeg får i 2020 3 mails fra administrationen med forskellige udmeldinger om byrådets aflønning.

Hvorfor er jeg interesseret i det? På TV skulle møller på vand, på valgnatten skulle de på land, fordi borgmesteren kunne lokke med en 1. viceborgmester post, som vi borgere endelig kan få at vide årligt giver kr. 74.733, - oveni! At ændre holdning for at få en ekstra indtægt, det kalder jeg brødnid.

Selv skolelærere bør undersøge sagerne, før man udtaler sig om personers hensigter. Jeg benægter ikke at være bondet-født og kvajet opdraget. Det placerer mig selskab med hr. Brædder og det ærede medlem Damsbo-Andersen.

Man investerer i et biogasanlæg uden at undersøge, hvorfor de på ca. 40 byggede anlæg på den tid var nødlidende? En S borgmester i en fattig kommune giver kommunegaranti ca. 50 mil og yderligere forærer konsortiet 6 mil inden sammenlægningen, hvilket kom til at koste borgerne ca. kr. 125 mil. Næstved kommune nægtede at overtage tilsvarende anlæg.

Jeg er ikke perfekt, men mener ikke at have kvajet mig så meget på borgernes bekostning!

Kommunaldirektør Søren Bonde vil måske være så venlig at orientere os om, hvorfor han efter sigende blev fyret i Sønderborg? Så man ikke af vanvare kommer at skrive noget forkert!

Din forgænger i jobbet trak sig, fordi han åbenbart ikke kunne leve med administrationens og byrådets forfølgelse af borgerne bla. et par pensionistægtepar, hvilket stadig fortsætter på din vagt! Spørg borgmesteren: han er orienteret.

Avisens ærede journalist vil have, at jeg kan bevise min påstand, hvis jeg i et læserbrev spørger ind til politikkernes lønforhold. Fortidens Stalin og nutidens Putin, Erdogan samt Lukasjenko undertrykker massernes frie ord. Med det i mente må man lade, at avisens journalister er meget lærenemme.

For kommunaldirektøren og journalisten gælder det: ”Kan man ikke lide lugten, så har coronaen ikke hindret færgerne i at sejle”! Ordskvalder fra de belæste herrer ødelægger ikke min nattesøvn.

Avisen vil ikke give at forsvare mod det angreb man førte mod mig 21.10.2020. Siden ”Me Too” fået et kommunalt sidestykke i Danmark: ” Vi tager selv”!

Med venlig hilsen

Leif A. Jensen

Stubbekøbingvej 12

4840 Nørre Alslev
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Traditioner ændres i år 29. november 2020 kl. 22.13

AF: LINDA SOMMER

Brint er fremtidens grønne energi 28. november 2020 kl. 11.04

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28