cookie-og-privatlivspolitik

Debat

alt lyder lyserød vedr. Fehmarn forbindelse i avisen

men.... så langt er vi ikke endnu, der skal en dommerkendelse til fra den tyske side, som ikke bliver omtalt her i landet, der står i avisens side at man glæde sig til at flere tyske firmaet har vist interesse, ja, man kan naturligvis også aflevere resten af mulige arbejdspladser til udlandet men best er: hvad skal der gøres når danskere vælger at gå ud af dette eu cirkus, skal der så på halvejen i denne tunnel laves en paskontrol eller skal der sættes bom oppe.
08. oktober 2020 kl. 10:08 Af martin wouters

hele dette projekt er en fiasko og kun hold i livet fordi nogle gamle politikere skal have en indkomst, samt diæter og mere, hvorfor har man ikke løst sagen med at tvinger scandlines at sætte prisen ned, disse, som der siges besparelse på 15 min. i tunnelen (inkl. klaustrofobi) er denne investering ikke berettiget, der bliver aldrig en plus på dette tunneleventyr, til gengæld en masse ødelæggelse af naturen. (denne del hvor begge borgmestre håber på at få flere besøgende fra udlandet)man ser aldrig et foreløbigt regnskab på dette projekt, nok fordi på flere punkter deres budget er overskredet.

martin wouters

bjørupvej 11

4800
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Historien om Kaj Munk skal… 27. oktober 2020 kl. 07.05

AF: LEIF A. JENSEN

Ytringsfriheden 25. oktober 2020 kl. 22.29

AF: JOHN WENNERWALD

Røg julen dér? 25. oktober 2020 kl. 21.38

AF: MARTIN WOUTERS

mulighed for anløb af… 25. oktober 2020 kl. 07.23

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43