cookie-og-privatlivspolitik

Debat

arrogans og misachting af loven er et special fra guldborgsund spildevand.

Nu har jeg i flere omgange prøvet på at få en besked fra disse ledelser om:
06. april 2019 kl. 10:50 Af martin wouters

hvordan kunne dette være at nævnet har erklæret behandlingen på stationsvejen for ulovligt. (samt mange andre)

Formanden fra forsyning Ole Bronné ville ikke svare og dette som politiker, men skubbede sagen til ledelsen med forklaring at han altid ville være enig med deres mening.

Så har jeg skrevet til ledelsen,(flere gange og til sidst fik jeg svar på at man lukke forespørgsel) og fik et svar fra en Berrit som ikke kunne forstå hvad der var vedlagt med ønsker om svar inden 7 dage.

Så skrev jeg til den person som var så ivrig at kontakte os alle på stationsvejen (the god boy) Niels Rasmussen som kaldes til daglige produktionschef og ligeledes her totale stille. Man kan dette forstå fordi han var den person som i avisen grinede at en bisidder som repræsenterede en handicappede, men udtalelse :vi har vundet.

Hvad har de vundet og har de vundet med kneb, løgn og lovmisbrug samt fratagelse af rettigheder.

Her skal nævnes: dommerkendelse med borgernes betales fra 1956 fordi kommunen ingen penge havde, så på alle matr. nummer en tinglysning samt servitut som stadigvæk er gyldigt fordi hverken kommune eller forsyning (som ikke kan håndhæve loven)samt afregning hvis disse skulle være ændret hos en dommer så alle borgere fik deres penge tilbage, samt et bilag på at DSB har givet lov til at forsyning bruger deres grund til et bioanlæg til spildevand.

Disse ting samt at dette har kostet borgerne en masse penge i retssager samt trussel og magtmisbrug, har ret til at få svar og dette omgående, jeg glemte ligeledes at man havde fjernet side 55 på spildevandsplanen før man gik i retten fordi der står (til d.d.) at anlægget er privat, en anmeldelse til politiet omkring deres løgn i retten blev stoppet til der kom en dom, dette den 30. maj om eftermiddag hvor dommen var om formiddag og tænk..... Den politi som modtog anmeldelse var Ole Bronné (jeg gjorte endda opmærksom på at dette måske ikke var den rigtige løsning.

Så er dette klart at man kræve sine omkostninger tilbage og ikke sådanne at man bruge Bjarne Nielsen som inkassator til at køre folk i insolvent. Det bedste er at kommune (som er ejer af forsyning med pengene fra nedlagte park og vej) kun har tilladelse fra Storstrøms amt fra 2005 at Nyk. by måtte tilkobles renseanlægget. Så spørge jeg: kan vores politiker hernede gøre som dette passer best eller har de en anden lovgivning fordi dette er en ø, samtidigt gøre jeg opmærksom på at disse er LØNNET af os borgere og ikke ansat for at lave borgerne umyndigt som naturligvis passer best i Flemming Bach koncept ( dette er: luk i og betal og lad os være i fred, der skal planlægges fester m.m.)

martin wouters bjørupvej 11 4800 Nykøbing f
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

AF: BJARKE ROSENKILDE

De kære konventioner. 11. juli 2019 kl. 15.26

AF: MARTIN WOUTERS

cykelbro, lille ekstra ø og… 08. juli 2019 kl. 09.07

AF: JOHN WENNERWALD

Fattigdomsgrænsen genindføres 07. juli 2019 kl. 22.38

AF: BJARKE ROSENKILDE

Sandheden er ilde hørt 07. juli 2019 kl. 16.31