cookie-og-privatlivspolitik

Debat

brædder er en lykkelig borger repræsentant

Han har ikke læst at der er et mere omsætning af 40 % af danskere i danske forretninger, tyskere må kun kommer når de har en kontrakt på mindst 6 dage og da de fleste var arbejdsløse til d.d. grunden corona, så skal der spares på alt, dette betyder at der ikke skal købes de dyre vare i Danmark alt skal i traileren, nu kan dette naturligvis være at brædder leje sine 2 huser ud til alene tyske kapitalstærke politikere, så kan man forstå at man jammeren. Danskere holder så til gengæld oppe med at bruge penge hernede i store stil, de sejle så til fleggaard eller bordershop eller andre ting og lægger vores penge til tyskere, naturligvis skal vi støtte dem i første omgang dette er de igang med i forvejen, jeg har faktisk intet imod tyskere fordi jeg har venner der og min kone er tysk, men alle dem vi kender har samme indstilling: dette er for dyrt at sejle over, dette er for dyrt på marielyst egne, dette er ikke rigtige tilbud i byen og hvad kan vi se med vores børn hernede som ikke flår vores pengepung og så er der de store huser som lejes for måske 12 personer men der er 16 som bor der, dette kender jeg fra min tid på marielyst. Så der må være andre ting som er til hans interesse med disse ønsker, danskere som er tænkende folk begynder deres ferie HER i landet, men måske er dette landsbyen guldborgsund som der er noget i vej med.
01. juni 2020 kl. 10:57 Af martin wouters

Flere gange er der skrevet om diverse ting som borgere ønsker ændret, det eneste som ikke sker er at disse politikere svare deres løngiver. Dette kaldes uhøflighed og står ikke til borgernes velvære.

Men måske svare brædder denne gang når han alligevel er så inde i turistiske situationer.

Hvis man køre en tur til marielyst kan man se at masse af folk løbe rund i byen og mærkeligt nok er dette danskere, interessant ikke? (hvor skal den næste snor klippes eller hvor bliver der åbnet for det næste kulturuhyre)

martin wouters (medl. borgerretsbevægelse)

bjørupvej 11

4800
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God og sikker sommerferie! 12. juli 2020 kl. 22.42

AF: KENNETH WINTHER

Katastrofe kurs 12. juli 2020 kl. 22.03

AF: TOM AHLQVIST

Det Falsterske Diges holdbarhed 12. juli 2020 kl. 20.57

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02