cookie-og-privatlivspolitik

Debat

broen og tilbud på 100.mill.

René Christensen og andre af vores politikere, man skal ikke kunne købe de nuværende politiker med disse 100 mill. så skrives der også "til byfornyelse" alt skal ikke bliver i Nyk. dette er allerede dette spor man køre ind, borgernes skatte penge bliver brugt i centrum, og dette er både godt men mest ond, resten bliver mere og mere nedslidt.
29. maj 2020 kl. 16:26 Af martin wouters

Men det bedste er: i LOVEN står at denne bro skal være klapbro og når man tænker på ALLE de sejlere, alle turisten og alt hvad man prøve på at sælge borgere, så kan man se at dette ikke kan holder. Ole Jakobsen (som var engang et par måneder koordinator for sejlere, skulle vide at uden broklap ingen sejlere mere i guldborgsund, så kan dette være at selve ålen flygte. Men alle disse specialister kender dette bedre end selve sejlere og hvorfor skulle disse have et ord at sige. ALLE sejlklubber kan lukke dette fra GEDSER TIL GULDBORG og alt lægges stille, men så er der plads for den kunstige ø lige efter broen, dette til finans stærke ikke beboer hernede fra. Måske bliver der et par politikere som får disse lejligheder til home office, allerede fra første dag har Ole arbejdet for at få lukket broen, så er der igen ekstra penge i kassen, der skal ikke betales brovagt og DSB overtager vedligeholdelse og så bliver der nok ekstra til en bonus eller mere.

Kort: hold fingerne væk fra broen, dette står i loven, hvordan DSB løser deres sag er deres opgave og et firma som i forvejen er et minus har ingen problemer med at lave dette større.

Dette som man er igang med er ikke til gavn af et af disse sejlklubs og alle politikere skulle skamme sig, sådanne at vælte rund med borgernes rettigheder, men den politik er kendt med alt hernede.

Borgerne skal bare betaler, springer og lukke munden.

Martin Wouters ( medlem af borgerretsbevægelse)

bjørupvej 11

4800

ps: der skulle gerne svares fra kommunens side helt offentlig
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God og sikker sommerferie! 12. juli 2020 kl. 22.42

AF: KENNETH WINTHER

Katastrofe kurs 12. juli 2020 kl. 22.03

AF: TOM AHLQVIST

Det Falsterske Diges holdbarhed 12. juli 2020 kl. 20.57

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02