cookie-og-privatlivspolitik

Debat

brønd og fredning på torvet.

naturligvis skal den brønd bliver der hvor den er, dette er et gammel tegn fra Nykøbing og den hører der på pladsen, ligeledes dette monstrum fra kunst (eller gammel jern) men dette kunne flyttes til borgmesterens indkørsel. man var klar over dette i forvejen også som architekt, hvis ikke så skulle Jakob Lystholdt fra teknisk forvirring eller dens chef Ole Jakobsen direkte havde stoppet denne architekt og forklaret at dette var dyrt indkøbt kunst fra den tid hvor de gamle borgmester offerte masse af penge på sport og kunst og kunstig græs til NFC.
30. marts 2019 kl. 14:58 Af martin wouters

Derfor er der ligeledes nedskåret i ældreservice, transport opsat og maden ligeledes, man kan ikke have luftkasteller og borgernes penge til ældre selv med hjælp af staten.

Jeg læste lige bemærkninger omkring den store museum og nærliggende skov, en skam men dette er vel normalt hernede, kun centrum har interesse, resten er bare med til at betale gilde.

hvad med først at ordne alle gaden og dens vejbelægning, få styr på den dejlige lugt ved slotsbrygge og dens rotteproblem og alle andre "normale" opgaver, opsiger nogle af de mange ansatte på rådhuset og underafdelinger, dette kunne give stemmer.

martin wouters

bjørupvej 11

4800 nyk.f
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

AF: BJARKE ROSENKILDE

De kære konventioner. 11. juli 2019 kl. 15.26

AF: MARTIN WOUTERS

cykelbro, lille ekstra ø og… 08. juli 2019 kl. 09.07

AF: JOHN WENNERWALD

Fattigdomsgrænsen genindføres 07. juli 2019 kl. 22.38

AF: BJARKE ROSENKILDE

Sandheden er ilde hørt 07. juli 2019 kl. 16.31