cookie-og-privatlivspolitik

Debat

en rigtig gode nyhed som ikke har fundet tekst i avisen

Forsyning 2020
03. februar 2020 kl. 12:01 Af martin wouters

ja, så måtte Ole Bronné giver off. udtalelse at deres specialist og dir. Flemming Bach forlader den synkende skude, dette var på tiden men man kan ærgre sig at han skal have det store gyldne håndtryk, nu skulle man starte med den store rengøring så alle ikke duelige fik samme besked. Ole tale om at dette går så fint med regnskabet osv. man skal tage sig tid at gå i PROFF så kan man se realiteten, miserabel og dette med alle overpriser og kommunens /borgernes penge. Måske er dette nu Niels Rasmussen

som bliver efterfølgeren men der er ikke forskel på ålen. hele denne afdeling skal renses og jeg håber på at man er mere klog i Næstved havn når man ansatter hr. Bach, der er nemlig forskel mellem en skib og en campingvogn, men jeg har observeret at disse mennesker kan alt. jeg går ud fra at det blev for varmt under hans fødder, disse 10 år har kostet mange borgere en masse penge og dette opnået med løgn som naturligvis en del af de andre specialister har hjulpet til.

Jeg håber at alle borgere fejre den 29.02 som en stor dag.

martin wouters

bjørupvej 11

4800 nyk.f
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

rottebekæmpelse og… 22. september 2020 kl. 19.34

AF: DTL - DANSKE VOGNMÆND

Politiet sinker særtransporter 22. september 2020 kl. 11.24

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39