cookie-og-privatlivspolitik

Debat

endnu engang asfalt i Nykøbing centrum.

dette var meget godt at alle kommuner blev sammenlagt i sin tid, dette hjalp nyk. som havde et minus i kassen.
13. august 2020 kl. 07:43 Af martin wouters

så kunne alle skattepenge kommer til nyk. og derved opretter den miserable økonomi.

Jeg bemærkede i går at gaden omkring biblioteker og videre frem var fræset oppe, dette betyder at flere vejen i nyk. er fornyet i dette år og alt sammen i centrum. Hvis nu borgmesteren og dens håndlangere brugte lige så mange penge i hele kommunen så havde vi virkeligt en flot kommune, samtidigt læser man at der igen er søgt om nye tilskud fra staten fordi de arme kommuner ikke kan lave hvad de faktisk ville. Mon ikke dette i sig selv er lidt i modsætning. måske skulle man først se at alle forpligtelser og dette man har lovet i løbet af denne valgperiode, skulle være færdiggjort eller lavet med det første tilskud, så kunne der rydes i bestyrelse og nogle lønningen og ekstra ben kunne spares, alt som var nødvendigt bortset fra alle disse unødvendige Nyk. udgifter kunne bruges de rigtige steder og de rigtige politiker skulle tage fat i disse investeringer for ellers skal der aktindsigt til så borgere kan se hvordan vores nuværende politiker smider rund med borgernes penge.

Nyk. er en landsby som skal bruge masse af fremtidige skattepenge før den er tilstrækkelig for nye borgere så længe ledelse er så sammenspist og kun tænke på deres egne lommer. Og et torv som ikke kan bruges effektivt kan ikke dække over disse tilstander.

Martin Wouters (borgerretsbevægelse)

bjørupvej 11

4800 nykøbing f
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57