cookie-og-privatlivspolitik

Debat

erhvervs park eller ej,

dette bliver som alt andet en fiasko kan man allerede nu fortælle til erhverv chefen,
07. november 2020 kl. 10:50 Af martin wouters

når engang i 2030 den tunnel er færdigt så bliver forbindelse til norden hurtigere og dette betyder at Danmark bliver gennemkørsel hvor vores vejen bliver ødelagt af tung trafik, dette med 10 min. til den anden side kan ligeledes stoppes, 18 km i et rør hvor der er hastigheds begrænsning samtidigt skal der ligeledes betales og mængde ved tilkørsel og frakørsel er ligeledes begrænset medmindre man lave 10 spor i røret.

Alle de udtalelser omkring firme etablere sig i DK, dette bliver også løgn for arbejdskraften til disse nye firme bliver for dyrt medmindre dette er udenlandske kræfter men så bliver der ingen skat i landet. Men svensk, norsk og finske lastvognen bliver glade derfor, de skal faktisk ikke lave deres ophold i Danmark.

Er ikke alle denne prestige bare for at viser sig, lav dog en aftale omkring mindre priser med scandlines for den pris eller mere som dette rør skal koster kunne man i flere 100 år giver tilskud til færge og best: man var ikke landkoblet til tyskland, med den nuværende situation kunne dette bliver som 1945 men når nogle er gift med eu ,ha så er løbet kørt så skal med alle magt også for egen lomme, dette "projekt" gennemføres. Hvad vil man gøre når danske borgere vælger eu fra, så skal der vel en bom i midten af østersøen eller..... med denne opgave stoppen man muligheder for borgere at vælge fra dette brussel cirkus.

Er der nogle som har tjek på hvor meget der allerede er opbrugt af penge til møde, kongresser, bespisning, andre ting sopm faktisk intet med trafik har at gøre og dem som var politiker her i landet og har fået sig et bijob som bestyrelsesmedlem, de fleste gange er dette vel afhold på færgen.

Man tro man kan lege med flere milliarden men når man ser på investeringer til hver borger på lolland og falster så er dette magert, ca. halvdelen hvad staten har beregnet eller hernede 1200 kr / indbygger, heldigvis er dette ikke gået ud over børnene, men resten af folket, bortset fra politikere de har enstemmig bestemt deres fremtidige løn

martin wouters (borgerretsbevægelse)

bjørupvej 11

4800
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03