cookie-og-privatlivspolitik

Debat

falck sidste arbejdsdag i Guldborg

Ikke alene at borgerne flygter fra guldborgsund, nu også den mest nødvendige hjælper, denne station har sørget for borgerne i flere år og jeg kan ikke se om vores kommunale politikere ikke kunne have fundet en løsning, de er ellers så dygtigt til at kringle de daglige sager.
15. oktober 2020 kl. 15:46 Af martin wouters

Nu skal der laves en lille folder hvori står at når man melder en ulykke så skal man forklare folket at de skal holde ved, der går nok noget tid inden der kommer hjælp, dette kan være at broen er oppe, senior afdelingen i kommune har forslået at alle borgere skal have en robotstøvsuger,, en hjertemassage og andre hjælpemidler, men de skal selv betaler, dette kan bestilles igennem kommune så kan der tjenes også der.

Guldborgsund bliver mindre og mindre, med andre ord, også mindre til at betaler de kommunale luksus udgifter, dette vare ikke længe mere så kommer vi alle under statens opsyn, (som måske er bedre)

Jeg vil siger tak til alle de år hvor falck har stået til rådighed og har reddet mange borgerliv på hele falster.

martin wouters (borgerretsbevægelse)

bjørupvej 11

Annonce

4800
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tilbage i trædemøllen 01. august 2021 kl. 23.41

AF: JOHN WENNERWALD

10 år siden 26. juli 2021 kl. 08.40

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16
ANNONCE