cookie-og-privatlivspolitik

Debat

have bad ved slotsbrygge

skulle man ikke først have en løsning på alle den slam som ligger og rådne ved slotsbrygge, jeg har skrevet dette før, måske kunne kommune tjene nogle penge med at sælge dette som skønhedsslam.
01. juli 2020 kl. 10:01 Af martin wouters

Så er det næste som ligeledes er rettet til den nye forsyningsdirektør og de halve kommunalbestyrelse. Så længe at man sender urenset eller dårlig renset spildevand (til den dyre pris) ud i slotsbrygge kan dette være uappetitlig at tænke på et havnebad og skal dette ikke være mere normalt også når man arbejde så godt sammen med EU ? at man først sørge for at der er balance i økonomien eller kan Ole Jakobsen trylle penge frem, der er så mange andre nødvendige opgaver som ikke bare er i Nyk. for dette er hele Guldborgsund som i øjenblikke er i gang med at poste penge i den kommune som havde dårligste økonomi ved sammenlægningen.

med alle de penge som alene er betalt for meget til hver politiker /embedsfolket (dette er efter retningslinjen fra staten)

og alle de ekstra gnaveben kunne der laves mange nødvendige opgaver. En lille en er: at sørge for at tang var fjernet fra hele stranden når dette er kommune som tjene penge på Østersøen og sommerhuser, dette kaldes service.

Forbedring af hundemaden til de ældre og institutionsborgere prisen på transport for de ældre, (så må politikere og andre lease lidt mindre biler) få endelig disse op og nedkørsel på ringvejen i kurven asfalteret eller måske er jeres forsikring rigtigt godt, dette hjælpe ikke bare at smide lidt sand i svinget, giv borgerne den mulighed at sidder i de forskellige udvalg som borger repræsentanter så man kan stoppe løgn og svindel i opløbet, og gøre hvad borgere og deres indbetalinger (skat) ønsker for disse penge, til sidst når der er valgt en person af borgerne skal denne person være hoved i systemet og ikke alle disse underhånds aftaler. Dette er tænkning i Guldborgsunds ånd og ikke nyk åndet. bemærk hvor meget der er smidt rund med penge i nyk. og hvor lidt der er lavet i yderkanten. Nyk. bliver alligevel ikke andet den en stor landsby eller bedre sagt en satellitby så længe at der ikke findes arbejdspladser og at tilbuddet for familien bliver bedre.

Martin Wouters
Bjørupvej 11
4800 Nykøbing
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58