cookie-og-privatlivspolitik

Debat

john brædder ønsker at folk skal købe lokalt

dette kan ikke forklares med corona osv. at folk købe andre steder.
24. november 2020 kl. 09:12 Af martin wouters

I flere år har den indre by været dødende, fra kommunens side har man trykket folk til centret og den lille købmand havde hårde tiden. i mellemtiden blev der bare klippet nogle røde snor og usikkerheden og egen penge blev sat som risiko for at være selvstændigt. Nu skal begge borgmestre snart blive enige om de vil have folk til centret eller til midt af byen, dette indeholder nemmeligt at der forefindes parkering og ikke at man vil have mindre parkeringspladser med opsyn af "udenbys personel" fordi kommune leje disse pladser ud til et firma, så får man også penge i kassen. man har intet imod at købe lokalt men mange gange er dette sådanne at man ikke tjener 1 mill. for ingenting og skal se hvordan man kommer klar med resten af lønnen og da omsætningen i det indre by går nedefter, ja så bliver måske varen dyrere, lønninger skal betales, leje, lys, ikke at glemmer SKAT, for nykøbing skal total renoveres som mange mennesker har bemærket, på alle borgernes regning.

Så alt dette skal være i balance og der har borgmestre og deres håndlangere en del at gøre. Sørg for at byen bliver interessant, man har lyst til at gå sig der en tur, dette skal være en oplevelse og ikke en pligt.

martin wouters (borgerretsbevægelse)

bjørupvej 11

4800
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39