cookie-og-privatlivspolitik

Debat

lindholm ghetto

det har været i mange år en ghetto og bliver ved med at være dette medmindre kloge John begynder at sætte alle dem i arbejde, måske rense lokummer, så ser hvordan de får penge til alle disse store karosser, dette kan gøres på registrerings kontoret, ingen førtidspensionen mere til alle kvinder dernede og forpligtet dansk undervisning hver dag, 6 timer.
18. september 2020 kl. 17:00 Af martin wouters

Så skal de underskrive at de respektere vores lovgivning (den fra staten, ikke den fra kommunen) hvis ikke dette hjælper så er der to ting tilbage, stopper med betalinger i hoved og røv eller sendes ud af landet (bare ikke med flyver) så snart der er drugs i systemet er der ingen kære mor, ud af landet.

dette er den opgave en borgmester har: han skal sørge for at hans borgere er sikkert og beskyttet og ikke giver efter for nogle som ikke vil akseptere noget, om de så har været flere år i landet gøre intet, dette er en forklaring mere at de vil have deres egen lille land med egen love

Klart er: der bor for mange af samme slags i dette område. Ud på landet med dem, dette passer bedre til den stil de kommer fra, og så har børn, kvinder og ældre igen et roligt liv.

martin wouters

bjørupvej 11

4800

ps og jeg er ikke racist, om de er sorte eller gule er lige meget, de skal bare an passer sig og ikke få for hurtigt dansk statsborgerskab. Man kan se om de har betalt skat eller ej
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46