cookie-og-privatlivspolitik

Debat

måske masse af arbejdspladser på storstrøm

måske er dette borgere som er for kloge eller..... der er noget i vejen med vores kommunal politikere.
29. juni 2020 kl. 10:23 Af martin wouters

Eller måske skulle de bare have disse mill. i kommunekasse.

Der er IKKE blevet nogen ekstra arbejdspladser til danskere her fra lolland eller falster, dette var at vente, når dette er italienere som arbejde på broen er dette ligeledes deres arbejdsfolk, de har fordeler derved, mindre løn, bedre afsikring efter 1 måned i Danmark med sygedagpenge, børnepenge, dobbelte husføring osv. men som altid er der nogle som er blinde, samme ville ske til tunnelen, med østblok arbejdere, specialister fra Holland og England og så lidt rengøring til vores arbejdere, nothing more.

dette er snart på tiden at disse evigheds politikere sammen med deres embedsfolket lave en afgang og at der kommer folk til som kan deres kram, medmindre dette bliver ved at disse politikere tro på at pengene som er i kassen er deres, nej..... dette er borgerne som har sagt ja til at opfylde deres ønsker igennem deres indbetalinger (skatten)

men dette er mere vigtigt at man kan få så meget som muligt skrabet til sig med lidt ekstra fra alle bestyrelsesposter ikke at glemme de hjemme bodende børn med egen sommerhus og var der mere man kunne trække til sig. Det er blevet en stor sump. Dette med egen lovgivning i forhold til statens og magtmisbrug.

martin wouters

bjørupvej 11
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Børn skal have en tryg… 26. januar 2021 kl. 20.14

AF: PER HØYEM

Et meget frisk pust 26. januar 2021 kl. 10.18

AF: J. HANSEN

Teknisk udvalg straffer… 25. januar 2021 kl. 10.46

AF: JOHN WENNERWALD

Et frisk pust 24. januar 2021 kl. 22.49

AF: RANDI HANSEN

afhentning af affald 23. januar 2021 kl. 22.58