cookie-og-privatlivspolitik

Debat

nye borgere i kommunen og velkomst festen

skulle man ikke først koncentrere sig om alle de borgere som er i kommune i forvejen og så syntes jeg at brædder og co skal fortælle alle nye (når de arbejder) hvor meget de bliver plukket direkte og indirekte af trekløveret når de har sat foden i kommunen. Hvor meget borgere kan bruge deres folkeret og hvor meget der bliver bestemt over deres hoved. OK, dette er ikke alene her, dette er blevet moderne at et par højt uddannede styre kommunen og sørge for at de får så meget som muligt ud til sig selv, et tar selv bord, men dette bliver nok ikke fortalt til disse nye.
02. oktober 2020 kl. 10:41 Af martin wouters

Man griner så snart man læse noget af de nye tiltag som disse eksperter har strikket sammen.

Men måske bliver folk vågnet ved næste valg, dette er nemlig meget vigtigt at der kommer andre kartofler i retten så vi endeligt får dækket bunden af skattekisten igen for med lån og pump kan man ikke leve videre.

martin wouters (borgerretsbevægelse)

bjørupvej 11

4800
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Historien om Kaj Munk skal… 27. oktober 2020 kl. 07.05

AF: LEIF A. JENSEN

Ytringsfriheden 25. oktober 2020 kl. 22.29

AF: JOHN WENNERWALD

Røg julen dér? 25. oktober 2020 kl. 21.38

AF: MARTIN WOUTERS

mulighed for anløb af… 25. oktober 2020 kl. 07.23

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43