cookie-og-privatlivspolitik

Debat

ønsker flere oplysninger efter artikel fra den 8.11

mærkelig nok kommer der engang imellem noget omkring det store VVS (forsyning) fra kommunen, mærkeligt nok er så igen døde stille og dette er ikke rigtigt, flere mennesker er igang med at kæmpe for rettigheder for borgerne så at en demokrati kan eksistere, vi har ikke brug for en diktatur, en fratagelse af myndighed og alt dette med løgn af et par ansatte som ikke er bange at misbruger borgernes penge til at føre restsager, nægte at følge danske lovgivning fordi de har en egen og nogle tjenestemand glemmer hvad de er ansat for (at hjælpe borgerne i første omgang) men dette er klart når man sidder på en gren som giver afkast så skære man den ikke frivilligt over. I selve VVS er jeg sikkert på at der er nogle som får bonus for at få borgerne ned med nakken og dette med at lyve overfor dommeren, mon de kan sove om natten? og så er der aftjente park og vej folk som pludselig er så dygtigt i kemi m.m at de bliver direktør, mon man har lært dette i Københavns kommune eller på Fede camping.
18. november 2019 kl. 08:29 Af martin wouters

Der må da være journalister som har hår på tænder, ikke først spørge kommune og skrive hvordan situationen er og hvor meget kommune afdeling er ulydig overfor de højeste danske indstandser, men hvis der mangler oplysninger så kan vi gerne giver dem, for som sidst er skrevet til ministerium fra forsynings side har de ingen akter omkring de forskellige sager, kun dommen som de bruge til alle borgere, akten har vi også fordi dette var os som brugte dem og forsyning misbrugte dem i retten.Jeg har spurgt ganske stille om oplysninger af egen kapital fra A/S og deres investoren, og mærkeligt nok kan dette ikke oplyses, nej dette kan ikke fordi deres kapital er borgernes kapital som kommune har brugt i tidens morgen til at oprette park og vej, med andre ord man bruge borgernes penge til at gå imod borgerne og pålægger dem masse af omkostninger som normalt tilhører også forsyning. Vedr. strømmen til pumpe, disse må IKKE tilsluttes den private måler og fra ministerium har vi fået besked på at alle folk bare kan kappe ledningen, kommune skal betaler for den grund der bruges til pumper og hvis der ligger tinglysninger skal disse igennem dom frikøbes, forsyning har ingen ret til at udøve lovgivning.

Mon dette ikke er nok til at der skulle åbnes for oplysninger og at en journalist havde masse at skrive og velinformere borgere og læsere af avisen. Ligeledes misbrug af borgernes penge til fest, rejse,bespisning, store leasing biler utrolig brug af sagfører (den dyreste i landet) og mere.

martin wouters

bjørupvej 11

nykøbing f
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27