cookie-og-privatlivspolitik

Debat

opbygning af arbejderby i rødby skulle starte.

mærkeligt nok skrives der at der bliver lidt mere tid, ja, før 2028 sker der intet, og.... der er klaget til staten i Tyskland og dens retssystem, Fehmarn har ikke givet tilladelse til at tunnel kan forbindes med landmasse, der er nemlig et naturreservat, og ærligt talt hvad skal vi med den tunnel, alle færge er hybrid NU og hver halve time er der en færge, og vi har en vandgrænse til Tyskland, dette kan kun være for norden så at lastvogne kommer hurtigere ud og ind af Danmark
09. maj 2019 kl. 10:48 Af martin wouters

mere arbejdspladser bliver der heller ikke for danskere medmindre dette er bagefter at rense tunnelen, der er andre specialiserede lander som har materialet til disse ting samt er billigere i lønninger og dette gælder når dette er et EU projekt medmindre som altid Lolland og specielt Falster har egen lovgivning, man skal lægge alle data på bord, hvad dette skal koster at køre igennem, sikkerheden, vedvarende omkostninger og alle som skal have lidt betaling i de politiske linier, Dette er kun en prestige sag og har intet at gøre med bedre løsninger. Og så brutal: et dejlig sted til terrorisme.

Stop dog med at smide penge ud af vinduer, få alle disse lastvogn på togskinner, biler klare sig selv og hvis der kun må køres i 2030 E biler så er færge halv fyldt da ingen har penge til disse investeringer, hvad vil man gøre når en sådanne bil pludselig ikke har strøm mere i røret. Nej lav en aftale med at færgen bliver billigere, ladt være at lave den panik at færge lukker når den tunnel er der, tænk på folk som har klaustrofobi, bare se til vores politiker, lige så snart en borger siger noget går der panik i samtalen.

Brug vores penge og dem fra EU ikke på forberedelser med lønninger og bespisning, brug dem der til hvad er vigtigt for borgerne, herved menes ikke kunst eller centralisering til et bydel

martin wouters

bjørupvej 11

Nykøbing f
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tak til borgerne 16. februar 2020 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

Beåndet eller åndløs 16. februar 2020 kl. 19.58

AF: TOM AHLQVIST

Nok er Nok. 13. februar 2020 kl. 23.06

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget når ikke målet 09. februar 2020 kl. 21.34

AF: BERIT BECH

Foreningshus eller skoleskyderi 05. februar 2020 kl. 15.06