cookie-og-privatlivspolitik

Debat

per 1. marts har vi en misbruger mindre (Flemming bach)

Ja, så havde bestyrelse endelig øjne åbnet da de fyrede deres specialist og direktør fra forsyning, dette var på tiden for alle speciale omkostninger såsom bespisninger rejse med bestyrelse, besøg i tivoli med overnatning, besøg i cirkusbygning med overnatning også dette til bestyrelse, en tur til portugal for at se på vand, med færge til norge, deres speciale lyst til at køre i store biler på borgernes kappe osv. Da jeg skrev til Brædder om denne stilling skulle opslå som dette normalt er for sådanne offentlige stillinger, samtidigt gav ham den gode råd at sørge for en kemi ingeniør ( bare ikke Jakob Lystholdt) fik jeg besked på at dette ville man ikke gøre. Så var alt klart, produktionchefen som er samme kaliber som Bach, (han var der også i lære) Niels Rasmussen skal overtager denne stilling, dette er som selv at sætter lus i pelsen men sikkert er at bestyrelse er fredet. Jeg har ikke fået at vide hvad manden har som baggrund for denne stilling, dette skulle gerne været oplyst men alle på stationsvejen har haft bekendskab med ham og de ambassadør for borgerbevægelse ligeledes hvor her Rasmussen var i avisen grinende med udtalelse at en dom havde besluttet at forsyning havde ret, nemlig at de havde stjålet ejendom fra borgerne, Ole Bronné havde glemt at fortælle ham at der er lavet en justitsmord på borgere og dette fordi man ikke har afleveret en anmeldelse til dommeren, naturligvis skulle dette ikke afleveres til en dommer for så havde man mindre indtægt som bestyrelses medlem, mon Rasmussen læser alle beslutninger fra staten igennem før han begynder med store armbevægelser, så kan han se at der skal masse af penge tilbage til borgere, og så går borgerret bevægelsen igang med at skære den gren han sidder på, denne gang også for bestyrelsen.
21. februar 2020 kl. 15:06 Af martin wouters

Forsyningen (en afdeling af kommune) er kun der til at få så mange penge som muligt ud af borgernes lomme og har ingen egen kapital, dette er borgere som eje denne afdeling da man bruger deres penge til lidt komiske juridiske handlinger som i øjeblikke bliver undersøgt dette fordi der er smidt mill. ud til sagfører for at trække egen folk i retten. Borgere skal vide hvor en hvordan deres penge bliver brugt, for dem som sidder og kræve har ikke selv penge med på arbejde de glemmer bare at dette er borgere som sørger for lønnen og at de skal sørge for på bedste måde at bruge disse penge men kun til borgere ikke til alt andet som de mener de har ret til. mon ikke dette er på tiden at der kommer en hovedrengøring i kommune samt alle deres afdelinger. At man fra Bronnés side skrive en anbefaling til Næstved kommune omkring den nye job er en skam for hele kommune, når æble er surt kan man ikke skrive at dette er så sød som sukker og hvad kender den mand til havne, afgjort er at når man er kendt i haveanlæg så kan man alt.

martin wouters

bjørupvej 11

4800 nykøbing f
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Efterslæbet bliver stort 05. april 2020 kl. 21.11

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

En folkelig sammenslutning 05. april 2020 kl. 19.36

AF: CARSTEN ANDERSEN

Nakskov kan ikke få hænderne ned 03. april 2020 kl. 16.44

AF: BIRGITT BJERRE

Cykelstier langs Sundruten… 01. april 2020 kl. 09.50

AF: BJARKE ROSENKILDE

Hjernevask, medierne,… 31. marts 2020 kl. 23.30