cookie-og-privatlivspolitik

Debat

præsentation fra formanden af forsyning

I går kunne jeg læse at ex- betjent, politiker (socialdemokrat) samt formand for forsyning skrev:
03. marts 2021 kl. 09:45 Af martin wouters

forsyning har i de sidste to år oplevet en stor tilgang af nye KUNDER.

specielt kunder er interessant, kunde er man når man frivilligt henvender sig til et firma eller underafdeling af kommune og lave en aftale omkring en ydelse. men sådanne er dette ikke med forsyningen, her kan man ikke tale om en frivillig aftale, en aftale omkring betaling og højde af betalingen og længde på aftale.

nej, når forsyning bestemmer, som de faktisk efter loven ikke kan som selvstændig A/S, så bliver man tvunget til tilslutning og dette LIVSLANG for man har fjernet den del af en aftale hvor der er en fortrydelses del, man kommer ikke ud af den aftale som mere eller mindre er en selvtægt, størrelse kan man ikke sætter sig imod, man har også fjernet borgernes myndighed, det bedste er at når man sælger sit hus så er automatisk den nye køber inde i den gamle kontrakt, med andre ord, kommune sætter sig livslang på noget som betales (ejendommen) af ejeren men spiller hele tiden med. Ikke nok med dette, renseanlægget i Nyk. kan og må ikke modtager så mange husstander (bestemmelse fra 1985) men pengene er mere værd og borgmesteren som sidder naturligvis også i alle disse bestyrelser spiller dette spil med, der er løn i sådanne sager, kort: der bliver smidt rund med borgernes penge, der lånes på borgernes ansigt uden at disse giver lov og man glemmer at man bliver lønnet af borgerne som valgte dem for at gøre dem det bedste. Man må snart stopper med denne falske reklame. Vi er ikke kunder, vi er tvunget uden aksept i en skjulte skatte stigning som kan bestemmes hele tiden udenom borgerne.

Martin Wouters

(borgerretsbevægelse og pensionerede kommunal ansatte)

Annonce

bjørupvej 11

4800
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

AF: TOM AHLQVIST

Venstre kan man stole på! 17. april 2021 kl. 15.44

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49
ANNONCE