cookie-og-privatlivspolitik

Debat

rottebekæmpelse og fordobling af opkrævning

Dette kunne være helt idealt at få aktindsigt på indbetalinger til rottepulje de sidste 5 år. man kan beregne at ikke alle huser har været besøgt af disse kommunale dyr, medmindre dette var teknisk afdeling og deres gvane ben.
22. september 2020 kl. 19:34 Af martin wouters

Skal man helt officielt ansøger om disse aktindsigt eller kan dette omgående kommer i Folketidende. Der skal være overskud fra disse indbetalinger af alle disse år, dette dreje sig om mill. og er dette skoler eller lignede så er dette kommunens opgave ikke borgernes penge. Vi er godt klar over at dette er en attraktion ved slots brygge og når vi har elefanter og krokos så kan vi vel også tjene penge på rotter, bare uden teknisk afdeling.

Nu har i igen fået noget hvor i kan trække penge ud af folks lommer, hvad bliver det næste. Kære John mangepenge og co i er nødt til at stoppe med disse ekstra opkrævninger. Jeg går ud fra at 7 dage er nok til at få disse aktindsigter, hvor mange penge de sidste 5 år og hvor meget er forbrugt, kun til rotte. Hvor meget har refa betalt for alle deres dyr på lossepladsen?

martin wouters (borgerretsbevægelse)

bjørupvej 11

4800
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46