cookie-og-privatlivspolitik

Debat

så bruge kommune igen selvtægy på borgernes penge

lige har jeg hørt at der er blevet brugt over 300.000 DKK til et konsulent firma, så der kunne beregnes hvor der kunne spare på de ældre deres mad. Vi havde dog en specialist "Bent Jørgensen" som kørte dette samtidigt med at han tænkte på en støvsuger robot (borgerne skulle selv betaler) man kan kun konkludere at alle dem som sidder i denne afdeling er for meget, for de kan ikke regne og så er spørgsmålet hvad de lave hele dagen. Svar fra de ansvarlige udbedes.
11. juni 2019 kl. 12:05 Af martin wouters

Så kommer det næste, fodboldklubben er professional og derved har de masse af indtægt, når kommune i forvejen betaler sponsorpenge gennem kommune, ligeledes refa, Forsyning vand og forsyning spildevand samt turistafdelingen m.m. er dette ikke rigtigt at der skal investeres 10 mill. til lys, faktisk skulle dette være NUL DKK, der er flere andre afdelinger som har brug for disse penge og når kommune alligevel kører med et minus af 200 mill. kunne dette være en start at nedbringer deres fejlinvesteringer.

Til sidst har jeg spurgt flere gange indsigt på de forskellige konsulentudbetalinger, om dette er arkitekter, kunst, bygninger, rejse osv. der går pengene til ikke til borgerne.

Så nu har kommune og specielt borgmesteren som er hoved af misbruget, igen lejlighed at giver en forklaring i avisen til ALLE borgere og husk, dette skal ske efter lovgivning i løbet af 7 arbejdsdage.

Man kan bedre forstå at der ikke er penge til alle ting som de skulle tage sig af, men OK, hernede har man en andre lovgivning. Med arbejdere og venner er der ellers nok af.

martin wouters

bjørupvej 11

4800
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47