cookie-og-privatlivspolitik

Debat

så får tingsted å skylden

jeg læste her i dag hvor ulykkelig dette er at tingsted å når de regne fylder så meget så dette kan ses i slotbrygge.
11. marts 2019 kl. 16:07 Af martin wouters

Der må være en misforståelse, jeg bor lige ved siden af åen som er i bedste kvalitet, klart vand og beplantning, sådanne som en å skal se ud.

Borgmesterens badeafdeling, "slotsbrygge", bliver ikke ødelagt af åen men af et rensesystem som sender fækalierne, tamponer og bleer i stykke ud i vandet, det rene lort, der er der film over, begrundelse er enkelt. renseanlægget fik tilladelse fra Storstrøms amt i 2005 til at rense spildevand fra Nykøbing, dette har man forstået således. Der kunne rigtig tjene penge ved det gamle anlæg når man tvang borgerne til at henleder deres spildevand igennem dette anlæg, som naturligvis er for lille. men der kommer penge i kassen og folk skal betaler til den store guldmedalje, der skal være penge til fest og rejse, til sponsorer, fede biler og til andre fornøjelser, noget som skulle stå i loven, at dette ikke måtte sker, omkostninger skal hvile i sig selv, hele denne spildevandssag som også skulle være en A/S men dog 100% kommunens eje og investeringer fra borgerne fra alle anlæg fra park og vej, er en skændsel for hele kommune og der er nogle fastansatte som sørge for at ingen kan kommer i nærheden af sandheden. Nu er der ansat en direktør over en direktør,(opsyn til den første) begge med speciel uddannelse i anlæg, den ene er fra park og vej, den anden er bankuddannet, men nu kan der igen bruges penge til lønninger. Mon ikke snart borgerne skulle siger deres mening for så længe at de bare kan fortsætte uden respons fra borgerne, så bliver de ved og bliver stærkere og stærkere, ikke at glemme at dette er vores penge de lege med og kunne bruge til mange andre ting. Samme mennesker har sørget for at ordet demokrati er væk hernede, vi er en dødende ø, en som har de dårligste uddannelser, en hvor huser tabe deres værdi, uden at der kan findes arbejde, så det er på tiden at dette stoppes med at trække håret af folket, bedst er at fyre hele denne kosten faktor, dette hjælpe at der bliver mindre ansatte i kommune, så som der var tale om da det hele blev sammenlagt. Til sidst: tingsted å er ikke skyld i svineriet ved slotsbrygge, den skal direkte til spildevand afdelingen.

martin wouters

bjørupvej 11

4800
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

brædder er en lykkelig… 01. juni 2020 kl. 10.57

AF: JOHN WENNERWALD

Tilsyn med specialinstitutioner 31. maj 2020 kl. 22.40

AF: MARTIN WOUTERS

broen og tilbud på 100.mill. 29. maj 2020 kl. 16.26

AF: EMMA MARIE HOLM

Hvad med vores erhvervsliv? 29. maj 2020 kl. 12.34

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04