cookie-og-privatlivspolitik

Debat

sejlrende og rensning

I tiden hvor der var Baltic Sailing og Smålandshavet DSØ, blev der renset i sejlrenden så folk kunne sejle igennem Guldborgsund uden bundstødning, dette efter noget indsats af flere havnechefer og ledelse af begge organisationer. Så kom 2010, jeg gik fra jobbet fordi der var andre som kunne dette bedre, Frede Danborg, Ole Jakobsen og Martin Weiss som kunne alt, men der skal interesse til at køre et sådanne fortagende, hvor interesse er større end indtægten og hvor man ser sit job som "hobby" men alt dette passede ikke politisk i Guldborgsund systemet, man kan se hvad der er sket bagefter og hvordan man har sørget for den sejlende turist (svaret er intet) der er ikke investeret i havne, bortset fra et par som hoppede som andre sagde, resten skulle bare aflevere deres indtægt og så røg dette i skatte kisten.
21. juli 2020 kl. 20:58 Af martin wouters

Mærkning skal passes, sejlrende skal passes, der skal nogle store investeringer til for at få havne i en tilstand som er menneske værdig og alle dem som kalder sig specialister (dem med den rigtige parti bog) skal udskiftes til folk som kender til vand.

Dette er en skændsel at der skulle gå 12 år før man nu igen begynder at bruge gamle kartofler, med andre ord, Ole Bronné, dette var ikke alt sammen lort som blev produceret i denne tid, dette med et meget lille budget.

martin wouters (gammel havnekoordinator)

Martin Wouters
Bjørupvej 11
4800 Nykøbing
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43