cookie-og-privatlivspolitik

Debat

skandale huser på marielyst

hvorfor bliver der skrevet oppe og ned på denne historie, der er afgjort fra ministeren at byggeri er ulovligt, så er sagen ikke længere, dette skal ned, kommune har allerede fået besked siden 2019 fra egen personale at denne byggeri ikke var i orden men har dette noget at gøre med venner tjeneste? mærkeligt nok prædike bonde, brædder vil have flertal til at ændre planen omkring Marielyst, Lystholdt og Co som kaldes ingeniøren måtte da vide at disse bygninger ikke kan have tilladelse medmindre man har så meget at gøre i deres afdeling, og hvor skulle en evt. profit lande? var der heller ikke noget med at en ansatte fra Skanlux også er i vores kommunalbestyrelse eller noget i dette retning, når man læse kommentarer på Facebook, så er alle ALMINDELIGE borgere enige om at loven skal gælder på samme måde for alle, hvad er moderne for vores kommunalbestyrelse, ikke er nødvendigt for alle, der kræves hoveder for denne sag og som altid er dette ALTID de samme personer som jokker i spinaten, derfor er dette på tiden at patexen fjernes fra deres stole så de kan gå til deres selvstændige normale arbejde. Hvis dette var den lille borger, så skete der følgende, kommune fik kontakt til den dyreste sagfører i landet "Horten" så blev der kringlet så meget så borgerne blev den lille, fik ikke ret, skulle betaler en kæmpe regning og blev trykket så meget ned i slammen så de knap nok kunne få luft, dette så alt sammen gjort af samme mennesker som er valgt til at deres skatteborgere KUNNE have dette godt. Der er bare 1 fejl i sagen, de personlige interesser står højst og så for resten kommer borgere hvis disse har luft nok til at kræve hvad de har lov til. Kort: disse Skanlux huser skal væk, også når de true med at lave dette som bordel, der tjenes ikke så mange penge med når vi har Corona tiden, og nabo som har klaget og har fået ret skal have ro.
29. marts 2021 kl. 08:44 Af martin wouters

Længere er denne sag ikke, borgere skulle begynder med at giver deres utilfredshed frit løb og dette offentlig, så stopper disse magtmisbrug på parkvejen

Martin Wouters (borgerretsbevægelse)

bjørupvej 11

4800
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

AF: TOM AHLQVIST

Venstre kan man stole på! 17. april 2021 kl. 15.44

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49
ANNONCE