cookie-og-privatlivspolitik

Debat

storstrøms bro

nu kan man læse at denne bro ikke bliver færdig i år, så brædder skal ikke klippe snoren.
17. september 2020 kl. 13:57 Af martin wouters

der kan læses at der er 100 arbejdere på pladsen og 180 på kontoret, med andre ord, dem på kontoret har ikke fået for meget regn og dem som skulle kommer fra italien behøvede ikke at bliver kontrolleret for corona. Var der ikke en snak om at nu havde falster den mulighed at ansætter flere arbejdere og derved få folk på arbejde og var der intet om at man havde søgt om tilskud for at opdatere deres kendskab så de kunne blive gode bro byggere ligesom der skulle være opdatering til alle som skulle på arbejde ved tunnelen. OK, broen er alene i italiensk hånd og tunnel i hollandsk, så bliver der krumme tilovers og dem skal deles på falster og lolland, man kan se hvordan de kommunale politikere har lagt sig i arbejde for at få disse ting gennemført, dette har været anstrengende og betyder at der skal andre til ved næste valg, nogle de kan noget. Alle har oplyst at der skulle andre arbejdere til fordi disse er billigere men til gengæld har de krav på ydelser fra den danske stat, dette efter EU normen og påbud.

Til sidst: den forklaring med dårlig vejr osv. er bare en sødforklaring for det næste er hvad denne bro koster ekstra, altså altid samme melodi. Efterhånden må da borgere være vågnet og ikke tro på al disse forklaringer. Myndigheder kan ikke regne, der ligger politikere og dette er lige meget for dette er ikke deres penge det går ud over.

martin wouters (borgerretsbevægelse)

bjørupvej 11

4800
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46