cookie-og-privatlivspolitik

Debat

udenlandsk arbejdskraft på storstrømsbroen

som jeg allerede skrev for 1 år tilbage kom der ikke 1 person ekstra på arbejde ved Storstrømsbroen, borgmester fortalte at dette var en opgave hvor mange arbejdsløse fik et job, dette var første kapitel, nu kommer vi til tunnelen som skal være færdige i 2029, her bliver ligeledes alt med udenlandske arbejdskraft som der er skrevet om flere gange, dette skal guldborgsund og lollands borgmester skrive sig bag øret, arbejdsløsheden bliver det samme og alle embedsfolk som sidder i begge kommuner har bare fortalt hvad borgmesteren ville høre, men..... der bliver ikke flere arbejdspladser, hvornår vil disse herren forstå dette, vi borgere er ikke dumme og med et spadestik har man ikke sørget for flere arbejde, nej kun til lidt spisning og måske at klippe en snor. Borgere forventer lidt mere af disse to herren.
15. juni 2020 kl. 22:33 Af martin wouters

Så længe italiener, tysker, hollænder, englænder, polakken og andre fra øst er billigere end danske så bliver dette først nævnte. Men vi kan kommer tilbage til sagen når man evt. begynder på disse arbejde.

martin wouters

bjørupvej 11

4800 nyk.f
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23