cookie-og-privatlivspolitik

Debat

varmeværket i sakskøbing

som selskab fra guldborgsund kommune er dette umoralsk at der skal trues med retssystemet i flere år når dette er borgere som skal betaler denne fest, Men det værste er at man igen som altid har lejet Horten som sagfører, dette betyder at der ikke bliver skrevet 1 bogstav uden at der kommer en regning, firmaet er den dyreste i Danmark og man kan se i flere tilfælde om dette er refa eller forsyningen så er disse ikke bleg for at forvrænger sandheden sådanne at borgerne skal betaler gilde
27. januar 2021 kl. 16:37 Af martin wouters

Man sagsøger hver borger, finder ud af det svage led, begynder at bombardere denne med regninger (eks. et brev fra forsyning på 5 linjer kommer til at koster 1800 kr. så skal direktøren eller den ansvarlige ingeniør bare sætter underskrift og så får brugeren, i dette tilfælde den borger som brokker sig mest og er tilkoblet fjernvarme, en saftig regning, spørge man så om frit proces bliver dette ikke godkendt af Horten. med andre ord, man bliver ved til alle har aksepteret den forhøjelse af prisen til fjernvarme som kommune med deres specialister ikke kan udregner og borgerne ikke engang kan kommer ud af disse aftaler, man smider rund med vores penge og hvis ikke der er nok af dem så bliver der lånt for: rente er så lille, så kan man godt låne, bare 1 ting, dette er ikke vores politikere som sidder på parkvej som betaler gilde, dette er borgerne som uden tilsagn bliver belastet, man kunne godt ønske at kommune endeligt oplyser uden af skjule noget, hvor mange penge der er lånt i året 2020, dette skulle være nul for alle specialister sider på parkvejen. nej alle disse ekstra selskaber skal væk fra kommunen, i privat regi så kommune bare kun tar sig af, borgere og deres ønsker, dette er opgaven af vores kommunale skat, samtidigt kunne der renses ud med alle de ekstra direktøren som er begyndt at lave dette "tar selv bord" hvad angår lønninger od mere. Jeg har lavet bekendtskab med Horten og disse er ikke bange for at misbruger loven med lidt løgn og forvrængning af sagen. Alene min sag har kostet 256000 for at Horten kunne siger at et privat anlæg til spildevand med tinglysning, dommerkendelse og servitutter, pludselig tilhørende forsyningen , selv om de ikke kan eje noget, man kan dreje dette sådanne at den lille borger ikke har økonomisk mulighed men at kommune spiller med borgernes penge, medmindre politikere selv bruge EGEN penge. Som altid er refa en skandale når dette er dem som har købt for dyrt. mon ikke den skulle vendes hos ministeren så endeligt dette cirkus ophørte. Hele kommune skal skamme sig. føj!!! som lille ekstra, man er ikke bange for fra kommunens side at sørge for at borgere, deres løngivere, køres konkurs, bare de får ret. Måske er der en som har så meget mandfolk i sig at dette besvares offentlig, så sker der måske noget.

martin wouters (borgerretsbevægelse) bjørupvej 11

4800
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Vinterferie med familien 22. februar 2021 kl. 09.44

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Billetten til vores verden 21. februar 2021 kl. 12.54

AF: PER HØYEM

Granfeltsgård 18. februar 2021 kl. 14.31

AF: PAW HALLANDSON

Skanlux sommehusene på Marielyst 15. februar 2021 kl. 20.24

AF: JOHN WENNERWALD

Din region er foran 14. februar 2021 kl. 20.59
ANNONCE