cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Flemming Karlsen

Det sker i butikkerne

Arnold Busck støtter festugen
27. maj 2013 kl. 10:33 Af Katrine Sabroe Christensen (ks@ugeavisen-guld.dk)

Annonce

Alle Cityforeningens medlemmer har fået tilbuddet om at købe en omgang festlige, røde festuge/revy t-shirts til forretningernes ansatte. Og det var butikschef Lise-Lotte Christensen (tv.) ikke sen til at takke ja til. Hun ses her iført “førertrøjerne” sammen med to af butikkens andre ansatte Mikael Mortensen og Susanne Møller.

- Det kunne jeg ikke sige nej til, vi støtter jo en god sag - nemlig Nykøbing F. Festuge. Og jeg håber da andre hopper med på vognen, lyder det fra Lise-Lotte Christensen.

Denne opfordring bakker projektlederen for Nykøbing F. Festuge, Carsten Pedersen, selvfølgelig op.

- Jeg håber, at så mange som muligt på den måde vil være med til at bakke op om festugen, og gøre reklame for Danmarks bedste revy. Det kunne jo være et flot syn, hvis mange har de røde t-shirts på, når festugen skydes i gang med Late Night 26. juli! Private kan købe festuge t-shirtsene i ølboderne på Torvet og i Folketidendes reception i Tværgade - for kun 50 kroner!
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.