The Burger i den tidligere Matas-butik er kommet godt fra start.
1. maj åbnede burgerbaren The Burger i den tidligere Matas-bygning på Torvet i Nykøbing, og en af de seks indehavere af burger-kæden, Erik Brandt, er meget tilfreds med den modtagelse, man har fået i Nykøbing.
- I de første fem til seks dage, blev vi nærmest løbet overende, fortæller han.
- The Burger slår sig blandt andet op på, at man udelukkende arbejder med frisk kød til sine bøffer, og at man selv bager burgerbollerne, og blandt andet står bag opskriften på forskellige dressiner. Desuden vil man gerne bruge lokalproducerede produkter. Dog er der endnu intet lokalt på menukortet.
- Men det er helt sikker noget, vi er interesseret i, fortæller Erik Brandt.
-Han er selv uddannet bager og fortæller, at der arbejdes med at videreudvikle produkterne. Blandt andet med en burgerbolle med lidt mere groft mel, og desuden en emballage til take away, der skal sikre, at de sprøde kartofler bliver ved med at være sprøde.
Kredsen bag The Burger har det mål, at der med udgangen af 2014 er 20 butikker i burgerkæden. I Nykøbing har man investeret en million kroner for at få burgerbaren til at leve op til den standard, som man har sat.
- Vi lægger vægt på kvalitet både med hensyn til vores mad og til indretning af lokalerne, siger Erik Brandt.