cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Flemming Karlsen

Det sker i butikkerne

I juni får du noget-for-noget!

Cityforeningen Nykøbing Falster er klar med en loyalitetskampagne, hvor der udloddes gavekort for i alt 10.000 kroner.
27. maj 2013 kl. 10:35 Af Katrine Sabroe Christensen (ks@ugeavisen-guld.dk)

Annonce

Når du fra 1. juni til 22.juni handler i de forretninger, der er medlem af Cityforeningen i Nykøbing F., får du chancen for at få noget igen.

I denne periode får du, hver gang du handler i en af medlemsbutikkerne, udleveret en kupon, der skal udfyldes og afleveres - og herefter deltager du i lodtrækningen om 100 gavekort á 100 kroner - altså for 10.000 kroner gavekort i alt. Du må aflevere lige så mange kuponer, du vil, og de kunder, der har handlet flest gange i citybutikkerne, har jo så størst chance for at vinde.

- Cityforeningen vil gerne give noget tilbage til forretningernes loyale, trofaste kunder, og derfor udlodder vi disse gavekort, som vi håber vil gøre lykke - måske som tilskud til lidt ekstra sommerhygge. For at se hvilke forretninger, der er medlem af vores forening, kan man klikke sig ind på vores hjemmeside cityforeningen-nykøbing.dk, lyder det fra formanden Henrik Petersen.

Alle kuponen bliver samlet ind efter lørdag 22. juni, og så trækkes der lod om de 100 gavekort. Vinderne får direkte besked, og bliver herefter offentliggjort i Ugeavisen.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.