cookie-og-privatlivspolitik

2

Billeder

Joey Moe på scenen til åbningskoncerten i 2018.
Foto: Jan Knudsen, arkivfoto

Dølle

Det hele begynder torsdag aften

BILLEDSERIER: Vi må undvære Dølle i denne storebededagsferie. Men her på folketidende.dk kigger vi tilbage til tidligere års markeder.
07. maj 2020 kl. 21:25 Af Jakob Poulsen

Egentlig begynder Døllefjelde-Musse Marked først for alvor storebededag, altså fredag, hvor de mange stande åbner. Men det har længe været en fast tradition, at markedet tyvstarter med en stor åbningskoncert torsdag aften.

Faktisk er der tale om flere koncerter, for der er ofte flere navne på plakaten, og der spilles både i Markedsteltet og Westernteltet.

Sidste år, hvor markedet havde 40-års jubilæum, fik den lidt ekstra gas torsdag aften. Her begyndte showet allerede klokken 19, hvor Birthe Kjær med band indtog scenen. Hun blev efterfulgt af Dodo & The Dodo's, som også har optrådt på markedet tidligere.

I Westernteltet var der fuldstændig pakket med især unge mennesker, da Bro - også kendt som Kevin Andersen - gik på scenen. Senere overtog Lars Hansen & The Burgermeisters scenen i Westernteltet, som det også er tradition torsdag aften.

Andre store navne har også optrådt ved åbningskoncerten gennem tiden.

Annonce

I 2018 var det Joey Moe, i 2017 kunne man opleve Gulddreng, i 2016 var det Queen Machine og Sømændene, og i 2014 kom D-A-D til Døllefjelde, ligesom de havde været det i 2007.

I 2013 var det Alphabeats tur. I 2012 stod Kato på scenen, i 2011 kom Sort Sol forbi og i 2010 satte Rasmus Seebach og Medina gang i markedsfesten, mens det i 2005 var Nick & Jay, der åbnede markedet.

I 2000 havde Gnags æren, og går man endnu længere tilbage i historien, støder man også på navne som Michael Learns to Rock, Shubidua, TV2 og Lars H.U.G.

I år bliver der desværre ingen torsdagskoncert, da markedet som bekendt er flyttet til den første weekend i september, hvor der ikke er nogen helligdag om fredagen, og derfor åbner markedet først fredag 4. september.

Men I skal ikke snydes for billeder fra nogle af de senere års åbningskoncerter. Klik på linksene herunder for at se billeder og læse mere.

Annonce

Åbningsaften 2019
Åbningsaften 2018
Åbningsaften 2017
Åbningsaften 2015
Åbningsaften 2014KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

ANNONCE