cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

Dølle

Frokosterne er et kapitel for sig

BILLEDSERIER: Vi må undvære Dølle i denne storebededagsferie. Men her på folketidende.dk kigger vi tilbage til tidligere års markeder.
09. maj 2020 kl. 12:00 Af Jakob Poulsen

Man kan ikke sige Døllefjelde-Musse Marked uden også at sige damefrokost og herrefrokost.

De to frokoster er nærmest et kapitel for sig, og ikke mindst damefrokosten er noget særligt. I år er det 20. gang, at damefrokosten finder sted, men jubilæet kan ikke fejres i dag som oprindeligt planlagt, da markedet som bekendt er udsat til den første weekend i september.

Men uanset hvornår det bliver, skal jubilæet nok blive fejret. Eksempelvis har man i år udvidet Markedsteltet, så der er plads til næsten 1.800 kvinder - og billetterne forsvandt i løbet af et øjeblik, den morgen i januar, da billetsalget åbnede.

Klik her for at se eller gense Facebook-videoen fra de minutter, da teltet blev åbnet til sidste års damefrokost.

Men for at drengene ikke skal kede sig alt for meget, mens pigerne er til frokost, er der også lavet en herrefrokost. Med stegt flæsk og persillesovs, livemusik og masser af øl.

Annonce

Og bagefter kan drenge og piger så mødes på markedspladsen eller i et af teltene og feste videre sammen.

Vi har samlet et lille udvalg af billedserier fra de senere års dame- og herrefrokoster. Klik på linksene herunder for at se mere.

Damefrokost 2019 - før det gik løs
Damefrokost 2019
Herrefrokost 2019
Damefrokost 2018
Herrefrokost 2018
Damefrokost 2017
Herrefrokost 2017
Damefrokost 2016
Herrefrokost 2016
Damefrokost 2015KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

ANNONCE